破產聯盟

標題: 搞掂晒呈請、攞no.、安排左六四上庭聆訊,最大難關係咪26頁? [打印本頁]

作者: cftong    時間: 29-4-2024 17:08
標題: 搞掂晒呈請、攞no.、安排左六四上庭聆訊,最大難關係咪26頁?
研究26頁,各位師兄有咩提醒?邊啲位易填錯?被質疑?(I mean事實都會被質疑的位)

作者: 一個傻人    時間: 29-4-2024 18:22
照直填囉,有咩咁大難關
作者: 金龍華    時間: 29-4-2024 18:53
填漏咗,收文件條友會教你填返
作者: mirror0822    時間: 29-4-2024 19:40
教你填果條友都好求其填劃劃劃。趕住食lunch
作者: LALALALA    時間: 29-4-2024 20:48
師兄我都係6月4號喎
作者: LALALALA    時間: 29-4-2024 20:48
我有問過人,嗰份文件如果你有啲位填得唔好俾受托人捉到就麻煩
作者: cftong    時間: 29-4-2024 21:33
LALALALA 發表於 29-4-2024 20:48
師兄我都係6月4號喎

我今朝1030宣誓,搞左一朝
作者: uukth    時間: 30-4-2024 11:21
我想2號去自己搞 有咩要準備
作者: jos2000    時間: 8-5-2024 23:57
我都係6月4號,收到26頁,三個月內有無借錢唔知點填
作者: 60萬的人    時間: 15-5-2024 14:17
我早幾日被會計司樓搞破產,收費佢界召左另一間物業借貸比我來找呢條數,咁我駛唔駛報?求各大神解答
作者: 抬起頭    時間: 15-5-2024 14:42
60萬的人 發表於 15-5-2024 14:17
我早幾日被會計司樓搞破產,收費佢界召左另一間物業借貸比我來找呢條數,咁我駛唔駛報?求各大神解答 ...

你想報咩啊
唔好落搭啊

分分鐘中介
害你多過幫你
作者: 一個傻人    時間: 15-5-2024 15:09
我早幾日被會計司樓搞破產,收費佢界召左另一間物業借貸比我來找呢條數,咁我駛唔駛報?求各大神解答 ...

喺物業貸款公司借咗錢去找會計師樓幫你搞破產嘅費用?

作者: Hippo926    時間: 16-5-2024 06:12

你借左未先
作者: ShingshingT    時間: 3-6-2024 21:39
經6C樓攪係咪都係64當日就有正式頒令請問
作者: 一個傻人    時間: 3-6-2024 22:08
ShingshingT 發表於 3-6-2024 21:39
經6C樓攪係咪都係64當日就有正式頒令請問

律師樓冇話俾你聽幾時頒令?
如果佢同你講咗幾多號正常就嗰日頒令㗎啦
作者: ShingshingT    時間: 4-6-2024 08:57
琴日比咗廿六頁我,我問佢話無咁快...
作者: 一個傻人    時間: 4-6-2024 18:18
ShingshingT 發表於 4-6-2024 08:57

咁可能你要追住問律師樓嗰邊

作者: Anmi2019    時間: 4-6-2024 18:53
ShingshingT 發表於 4-6-2024 08:57

知唔知自己no.幾多號?知,就可以入去https://e-services.judiciary.hk/hr_enq/?lang=TC #供與訟各方的資訊,填HCB自己no.同年份,就可以查到自己幾時幾點上庭頒令。正常律師樓幫你入完紙,第一時間就會通知你個no.同幾時上庭頒令喎。
作者: ShingshingT    時間: 5-6-2024 00:13
臨時令上面有講6月4朝早9點半,律師話我唔使出席。而家login你比個網就話本案件現時並無聆訊排期,但前日6月3律師話已經幫我上咗庭
作者: 欠一百萬    時間: 5-6-2024 00:17
ShingshingT 發表於 5-6-2024 00:13
臨時令上面有講6月4朝早9點半,律師話我唔使出席。而家login你比個網就話本案件現時並無聆訊排期,但前日6 ...

你排左6月4日9點半, 咪剛剛昨天囉
作者: JY1847    時間: 5-6-2024 00:41
最大難關係傾生活費呀
作者: Anmi2019    時間: 5-6-2024 00:47
ShingshingT 發表於 5-6-2024 00:13
臨時令上面有講6月4朝早9點半,律師話我唔使出席。而家login你比個網就話本案件現時並無聆訊排期,但前日6 ...

64先頒令,但63已話上咗庭? 入去https://e-services.judiciary.hk/ ... 062024&court=BP 搵吓有無自己個no.同名,如搵到,就要盡快問噃律師樓頒令成唔成功。如成功,你要跟噃之前收到破署嘅信,5日內要聯絡果間代破署收文件間公司,約時間上去交#26頁同#每月收入支出表。
作者: ShingshingT    時間: 5-6-2024 01:03
有阿。佢哋都比咗26頁我,我想係到請教下26頁最尾嗰幾頁填嗰啲借貸係咪近期借貸而唔係還唔起攪到要破產(宣誓時講嗰幾間)嘅借貸

歡迎光臨 破產聯盟 (http://www.hkiva.org/) Powered by Discuz! X3