破產聯盟

標題: SIMON 伯伯 治破聯掂嗎? [打印本頁]

作者: 20202003    時間: 29-2-2012 05:44
標題: SIMON 伯伯 治破聯掂嗎?
唔..................

呢個問題....   如果有的話!!

SIMON 伯伯 一定打殘你地...........咩呀!!

點解呀?

為乜!!!!!

因為...........................................................................................................................

太少人陪 SIMON 伯伯 飲酒.....................咁囉............................

PS :  預 4 月 上船唱 K 呀 !!  

作者: 温sir    時間: 29-2-2012 09:53
.....Simon伯伯又飲大咗??
成篇嘢係得最後嗰句睇得明...............
一於4月去啦
作者: 20202003    時間: 29-2-2012 17:49
温sir 发表于 29-2-2012 09:53
.....Simon伯伯又飲大咗??
成篇嘢係得最後嗰句睇得明...............
一於4月去啦{:6_ ...

我戒左......................

日頭飲酒......     
作者: dopod123    時間: 29-2-2012 19:28
日同夜有咩分別?
作者: 清風    時間: 29-2-2012 19:49
dopod123 发表于 29-2-2012 19:28
日同夜有咩分別?

你都係唔明架喇,你聽我講先啦

作者: 清風    時間: 29-2-2012 19:56
dopod123 发表于 29-2-2012 19:28
日同夜有咩分別?

日同夜嘅分別,就係正明佢又飲大左
作者: dopod123    時間: 29-2-2012 20:15
清風 发表于 29-2-2012 19:56

點解你會明架清風哥
作者: dopod123    時間: 29-2-2012 20:17
清風 发表于 29-2-2012 19:56

最大分別我念係曰頭平啲夜晚貴啲
作者: man152    時間: 29-2-2012 20:32
西門大武功蓋世
這只能意會 ,無法言傳

四月上船 ?有冇富豪架

作者: 温sir    時間: 29-2-2012 20:57
man152 发表于 29-2-2012 20:32
西門大武功蓋世
這只能意會 ,無法言傳

總之小心啲,我哋接受Simon招待,日後唔知會唔會秋後算帳!
作者: MEIMEI    時間: 29-2-2012 21:26
唔好意思, 係咪要飲咗酒先明 simon 伯伯 講咩架.
作者: 清風    時間: 1-3-2012 08:28
温sir 发表于 29-2-2012 20:57
總之小心啲,我哋接受Simon招待,日後唔知會唔會秋後算帳!

所以我地一定要記得比正價船票。
作者: 温sir    時間: 1-3-2012 09:05
清風 发表于 1-3-2012 08:28
所以我地一定要記得比正價船票。

不過諗過都使怕,最多到時揾老婆出嚟認數
作者: bb_q_888    時間: 1-3-2012 09:16
SIMON伯伯 酒不醉人 人自醉.

歡迎光臨 破產聯盟 (http://www.hkiva.org/) Powered by Discuz! X3