破產聯盟

標題: 唔可以餵 寵物吃的 食物 [打印本頁]

作者: wahtung    時間: 21-6-2012 21:23
標題: 唔可以餵 寵物吃的 食物
唔可以餵 寵物吃的 食物 見圖如下 :0 ^" }) m* [' n6 v+ |
9 k0 m8 ]% r9 T# j, _
[attach]3210[/attach]
  ?) N( L# z& H: X! j1 {; Y
作者: smallcat    時間: 21-6-2012 22:04
呢D 全部無比過貓食, 最好唔好比人食既食物貓食, 貓都有貓專用零食
作者: wahtung    時間: 21-6-2012 22:20
smallcat 发表于 21-6-2012 22:04 / U  j7 y1 P# {5 X$ x
呢D 全部無比過貓食, 最好唔好比人食既食物貓食, 貓都有貓專用零食

0 P( F7 Z4 v! |! X* E; t係呀,我記得以前我果隻貓在幼時發燒,個獸醫叫我千萬唔好比必理X佢食,一食即釘
作者: smallcat    時間: 21-6-2012 22:48
wahtung 发表于 21-6-2012 22:20
( n, g  k% s% q4 S0 |3 \8 n( p/ h係呀,我記得以前我果隻貓在幼時發燒,個獸醫叫我千萬唔好比必理X佢食,一食即釘 ...
- h( \4 d+ v8 f, h4 W
  仲之人既野唔好比貓食, 就無事 !  
作者: wahtung    時間: 21-6-2012 22:59
smallcat 发表于 21-6-2012 22:48 1 G  V9 p- k: F+ w$ _' S+ i# M
仲之人既野唔好比貓食, 就無事 !

2 O+ `4 \5 |3 H. A+ X" Z8 L% C貓狗都係貓個胃稍為軟弱啲
作者: smallcat    時間: 21-6-2012 23:27
wahtung 发表于 21-6-2012 22:59
( [* x. ~; D# @# r貓狗都係貓個胃稍為軟弱啲
# L/ M5 x6 ^5 I5 L; J6 \7 a
間唔中比一小條 貓龜嘜 魷魚絲 佢吊下隱ok
作者: wahtung    時間: 22-6-2012 00:50
smallcat 发表于 21-6-2012 23:27 4 `; f5 i4 N0 ^2 z
間唔中比一小條 貓龜嘜 魷魚絲 佢吊下隱ok

/ b2 \. Q' r% N/ }+ g魷魚絲啲貓好鍾意食

歡迎光臨 破產聯盟 (http://www.hkiva.org/) Powered by Discuz! X3