破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

大頭仔.收貨囉喂

; G* j+ s) A; Z* d, R4 J
3 w! {+ V( M7 P) q* O佢一定好開心啦.........
, ^- @, a9 h4 R( P3 n佢係唔係咩牌子都食0家?5 n6 b  E, e' F; G( F- ]8 f
smallcat 發表於 16-1-2014 13:19
4 ~, ]6 S+ |* B' S7 q4 |搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥

% g9 ^6 ?) L$ l2 n( {2 Y你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?
' |6 i, p2 ?. w# _- |0 h1 `- A5 b% {2 A
wahtung 發表於 16-2-2014 18:368 Z/ m, V  J5 V4 R/ {
又如何?我都食咗公仔麵好耐啦,又唔係問人借,唔失禮呀
# v( X: l. N& Y$ v) Z# T
但真係唔好成日食公仔麵,係博佳買個20蚊肉餅(有時有D就到期會12-15蚊),煮一嘜米都食到兩餐。
smallcat 發表於 8-3-2014 11:19
& L1 S) {0 s1 D; {% I  W. g- f你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識 & {5 k! o' v7 ]9 A
6 {! a5 }7 @4 q9 n. H
仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水  ...

6 D, f% k; I( [8 U7 n4 c; U3 L, U有無咁誇呀?