破產聯盟

查看: 1710|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

最終上咗去XXX做債務重組

欠債 65 萬數,月入 41k
Tu I point 2700

DXS bank - 36.5 萬
UB finance - 25.3萬
邦文 - 3.2 萬
網絡通 - 1 萬

上咗去簽約加去律師樓宣誓

出咗大概意向計劃書 - 11%~15%
話由 11% 開始傾 ,因為有 UB 財仔大票

每月還 15000 / 60 個月(5年)

希望可以通過到,雖然利息貴咗少少
但係都要照去,希望可以留得住份工
幾年之後重新做人

損晒所有嘅利息希望將來可以搵得返

有冇師兄可以分享吓重組嘅經驗?

做債務重組嘅收費 $35,000
分 5 期 ,每期 $7000
面呢個數,仲有親戚朋友個啲,私下仲要找
Air1031 , 我去呢間效率好快,你交齊文件會同你盡快安排上律師樓宣誓。個代表律師仲講,其實好多人唔識,貪方便求其搵,如果搵多少少資料,可以搵更平嘅。我搵呢間同社工有合作拍片utube,教人點樣處理自己債務問題,我做呢個35000全包,唔使另外比登報費
我呢間新年前交齊文件俾佢,2月16號 簽約即場上律師樓宣誓,今日3月1號我已經收到法庭排期信,睇返日子排期信係2月29號出
上 utube search 「債後知多少」 ,有教點處理債務問題