破產聯盟

樓主: Stanyan1229
打印 上一主題 下一主題

要原諒自己,真的不容易!

師姐最難捱都過左啦。日子1定會1日比1日好。電話都會小啲。你記得要食野呀。唔係冇精神返工架。加油。支持你。
Stanyan1229 發表於 27-6-2019 13:53
萬念,多謝你!我自己都成日同自己講,最難捱都過左,但此終覺得自己錯得好緊要! ...

明白。就好似我都面對唔到我屋企人咁。我以家只好努力返工。就算暫時未比到好日子佢地。都照顧到自己唔洗佢地再擔心先。呢2日我都有電話追數。希望佢地唔會打比屋企人同舊公司啦。師姐加油呀。負面情緒真係好恐怖架。
哈哈。師姐點樣。百萬師兄又一樣。
Stanyan1229 發表於 27-6-2019 20:38
師妹,今日係阿爸第一次嬲我!我真係好對佢地唔住,要佢老人家咁擔心!呢個星期佢地日日都收到電話,仲要收 ...

屋企人嬲係因為緊張姐。師姐知唔知邊間追得咁勁呀?有冇得打去投訴?你要好好照顧自己呀。
師姐應該喊完舒服啲啦。同事呢方面夾唔到又係好煩既。有冇得再搵下第2份呀。佢地衰就唔好理佢。做返自己野。又或者換個角度當睇戲睇下佢地可以有幾衰。咁樣自己又學到野啦。我都係靠上1份工啲西西同事點醒左我。點都好。記得食野。好好照顧自己呀。
Easy仔勁癲。我今日收到銀行信。佢今個月係我戶口試左扣4次錢。好彩入面一蚊都冇。
Stanyan1229 發表於 28-6-2019 21:12
日本仔都試過我頒令前扣5次錢,但我户囗得0.70。

搞到我以家仲要差痕身千幾蚊手續費。勁煩。
Stanyan1229 發表於 28-6-2019 21:13
女咩神呀!殘都死!

師姐。放假就訓耐啲。女仔要好好補下架。老豆應該都嬲完你架啦。又嬲又心痛。你加油呀。