破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: wahtung
打印 上一主題 下一主題

都係貓一隻啫

devilfish 發表於 3-9-2013 15:21  r! j6 L8 [1 H2 X: [, b
尋日睇到呢單野我即時講左過萬字粗口!!!!!

" N! l3 ~/ T; ~& _* x" m5 e網上好多人反對兼媽媽聲
smallcat 發表於 3-9-2013 15:27
$ u7 s) J# \' y6 e0 _食得野就係好事來喇

- c6 c8 W" Q6 W! X) }要食多啲,增强身體為未來要做手術打塲仗作好準備
smallcat 發表於 3-9-2013 15:28
" D' Z  k( K  L6 f, T3 k6 M所以, 依家既傷港, 真係好陌生, 法律不外人情, 何況邊條例寫明一定要交比 愛協 ...
% U0 _8 L5 H. I/ z3 z
佢哋就係憑最尾呢句$ q" {  d( O5 F2 t' k1 h2 i
0 X8 m% M0 M3 p, l. I5 U
但係寫報告呈堂,我哋比較有經驗。% r) I2 ]4 N8 X5 n- _- m
3 L( F9 X& x5 }4 u" M5 `
阿黃,明白未
smallcat 發表於 3-9-2013 15:30
% Y. R# a8 Q) C6 I1 e& K即係個病人在醫院剛食翻野, 就要轉院, 激暈

4 r- q4 }. j3 X7 @可以咁講,因公安,漁記及愛協係鐵三角
smallcat 發表於 3-9-2013 15:33: a, J9 r6 ~1 l4 ^. A# E
阿黃係邊位?

2 ~: h+ ^( O7 h. |' j5 l7 s8 J貓兄你嘛講笑,佢即是話交比佢哋,佢哋不嬲寫報呈當係熟手技工嚟
; D* ?8 T) y2 ?0 F8 x6 V
* f$ X* b; C- u& L佢地係好有經驗寫 “統一標準答案” 嘅報告呈堂, 因為單單案都係無可疑, 係被流浪狗襲擊致死呀嘛
1 c. ]6 k5 J( H% e9 H. ]: z: O. c
smallcat 發表於 3-9-2013 15:34
$ m" N+ U+ @2 n* a係, 食得野都放心D, 因為咁細隻食野先會有翻營養, 身體機能先會正常翻  ...
$ u6 D' B1 {. S* I
希望如此
devilfish 發表於 3-9-2013 15:364 y! p6 r+ ]- Q/ B2 A
完全冇法理依據!!!!真係 DKLM __________ @^#*$^@*&^#*$ (下刪一萬字)
+ X) S+ ~. Q5 S1 i# s
昨日聽到個人都好燥火
smallcat 發表於 3-9-2013 15:59( n' Q' X2 n1 i% F5 |! x
鐵3角唔係 涼震波 咩? 不過, 依家個波唔震

' h5 Y) j8 v1 ~/ c涼震波唔係鐵三角,係天地人三魔
smallcat 發表於 3-9-2013 23:22
( _; A& z9 B' J# d係 癲地淫

/ ^1 L, z9 f+ ^7 V- D# p. V係呀,日後睇爬
smallcat 發表於 4-9-2013 00:59! m9 E6 c! h4 }
癲涼波地震淫?
' Z5 Y2 Z' L8 J- v& B
麗麗已脫離危險期呀( _, z4 n1 P( n: x! B. }
% o( K4 `# |) n0 u
早前遭狂徒斬腳的幼貓麗麗(圖),經過10天治療,昨晚脫離危險期。治療麗麗的非牟利獸醫服務協會,昨晚宣佈喜訊。該會執行主席麥志豪形容,麗麗能逐漸康復是奇蹟及福氣,未來兩至三周會將麗麗養得肥肥白白以應付手術,將來可望以三腳行走。而市民至今已為麗麗累積籌得16.7萬元捐款。5 Z/ h# H& F% U) p3 l/ F

7 {- }& {' R2 O

/ U; L+ t1 h) t% t. @http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20130904/18408492+ l/ O. b6 a7 F& \8 Q2 C5 }3 s
smallcat 發表於 4-9-2013 11:42/ l. s6 Z7 l$ b
好事
) A0 B* l4 z, A/ U
佢生命力及鬥心真係好强,好多人都學唔到
Lai Lai in npv 麗麗苦難之路,希望牠早日康復,亦將兇徒重判
. e4 }6 d8 h" ^0 P9 \3 a
' e% T( z5 q0 T3 e5 H$ m1 b6 }
最新消息,麗麗手術成功
9 w5 w5 ^1 j2 Y$ d8 n
麗麗手術成功,醒返啦!+ ~  U. M( O2 f; M; b+ f6 ~( |
多謝各位對麗麗和小黑的支持和祝福!& @9 s1 p  N9 \. `8 e" s5 v
活在逆境的朋友,請記住,還有希望的。

" l9 s+ }6 v1 O# U- g6 [& S

7 K; ?6 L* T) |+ V2 H3 [: O( O; P9 u  \% W
! r+ z8 E! n9 y9 X* I
  j- W' ]. L% J
6 s: |  @4 b0 g; l! h, C# X

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
繼之前麗麗被虐待斬腳後,另一隻黑貓(小黑)又係斬腳,但之前兩日已經捱唔到離去了

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x