破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: wahtung
打印 上一主題 下一主題

大頭仔.收貨囉喂

wahtung 發表於 16-1-2014 15:38
, v; }: `9 S, J" y依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
* F  r3 J( h, L9 x
係, 依家唔敢食太陽蛋住, 多菌
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35
: X7 J4 `) u" z- P# P( F或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
# S! q2 j% y; x% L7 g
廣西有乜特產?   皇上叫我地去種米定種菜?
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35$ c- D7 W2 I2 {! M: I0 v. a
或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
2 C6 E" r' G& k- Z
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時有好多人支持佢, 唔like佢就掟晒去廣西 聰明
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
3 `: H" [1 j( F但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?

" [0 n5 v3 L, m, ]! V+ o4 q& i 以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
  a7 k: ]) }3 M" w0 V& q6 X但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
; @# t; \- U5 q; {8 [1 O; @
讀完書已經十幾廿個債, 再借埋財仔大耳牛仔  好快好多新人進來
wahtung 發表於 16-1-2014 22:17) g0 F4 K0 P* G8 U/ |  i( o
咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎
; M6 n- e1 k1 C4 v' u  A* g) R
皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題
/ C6 w$ u* z) i. p4 o7 G
7 y) j1 c- b2 \' Q0 i" j. c5 s問親戚只有姨媽會借
wahtung 發表於 16-1-2014 22:30+ ], P  S$ y* k# Z: [' f5 Q0 W
咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎
# S0 N! d1 f5 A) y/ Y
以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠
0 P& r, t3 B# Q* M! r" Z$ q( c( Q
哈哈  好玩    斯文
wahtung 發表於 16-2-2014 18:36
& u5 ^1 z, Y' E8 u% |係幾乖架

, ?& ~( |, `8 F8 B  斯文小哥      
wahtung 發表於 6-3-2014 21:36
: g& f6 R# h# @* a( S又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉
4 y8 a5 _7 ]8 T; y. q* q+ e1 _
呢位廠長對 罐頭既品質好著緊
wahtung 發表於 7-3-2014 00:48
. L2 Q, I  K4 Y0 i5 [點到廠長著緊,啲糧都幾貴架

I* ~, F& p. ^1 C+ D 幾銀一罐 ?
wahtung 發表於 7-3-2014 17:13
2 |+ Z0 G8 C$ t8 k* j" g有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝
3 K. L: U6 {7 S5 p: `
咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕
Heihei 發表於 8-3-2014 00:251 D1 Z7 Y- F. i$ T0 R  T' a0 ~
你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?
/ S: i# I! x* Y2 E  r
你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識
8 Y( U& u6 N3 b( Q" p) b5 ~3 R" y4 o1 |$ v  w+ s  u9 i
仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水