破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: wahtung
打印 上一主題 下一主題

大頭仔.收貨囉喂

wahtung 發表於 16-1-2014 15:38
& t- K/ }$ D6 U( s依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
/ h1 i8 |) L& i0 l. b
係, 依家唔敢食太陽蛋住, 多菌
wahtung 發表於 16-1-2014 20:350 _7 Q, V/ A. {" h
或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇

; s  Q( h/ d3 ?# W) p 廣西有乜特產?   皇上叫我地去種米定種菜?
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35
. w9 V/ o/ a: p0 H& E' r或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
$ n9 K) n' j1 p+ z6 H* X
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時有好多人支持佢, 唔like佢就掟晒去廣西 聰明
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
4 m1 Q+ Q' o4 J但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
2 R1 `. N/ g' |& p! B
以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
7 Z8 Q: a' `+ n  M7 `- I, W但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
" c% o" Y4 h! a$ f
讀完書已經十幾廿個債, 再借埋財仔大耳牛仔  好快好多新人進來
wahtung 發表於 16-1-2014 22:17
" a1 Y" I9 Y' j% H. W8 Z. F/ ^4 m咁皇上話要樓加按,問親戚借錢先去到喎
0 n# K  n) G+ d# T3 n
皇上一向講野都係想刺激年青人發奮  要年青人食大茶飯  加按呢D野唔係問題$ [. P3 v3 N% J$ s) n! R- e7 Q0 ^  u
3 }5 y. L  w. V. z0 z/ |
問親戚只有姨媽會借
wahtung 發表於 16-1-2014 22:30
( q: G) R9 ?, t2 l1 n1 \$ r/ }咁皇上不如辭咗份特手去廣西發展做示範都好喎
, |# D9 t1 a1 j& u) d4 z, |
以前西聯辦館人去左廣西呀, 好似, 一個去左梳打埠

8 g& T0 r" w9 K哈哈  好玩    斯文
wahtung 發表於 16-2-2014 18:36$ n& M5 v: z. V9 b: U1 v0 a& A! B0 o
係幾乖架
8 b7 x6 u2 t# z( [" q4 \
  斯文小哥      
wahtung 發表於 6-3-2014 21:363 N- a7 {2 z% P
又入咗啲貨,物流部罐罐倉庫主管大頭仔收貨囉
. _1 P6 Y/ `& p" l8 `: b) k, Q
呢位廠長對 罐頭既品質好著緊
wahtung 發表於 7-3-2014 00:489 b3 j$ e7 Q# [) i" `8 l' b! C
點到廠長著緊,啲糧都幾貴架
" R# j+ Q* V- T+ U0 u3 H* h  i
幾銀一罐 ?
wahtung 發表於 7-3-2014 17:13
7 e) b! }6 b! Y9 ?" _6 |6 y0 \/ Q有啲13蚊,有啲成24蚊,不過24蚊果啲係大罐裝

! ^! y7 b' w; { 咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕
Heihei 發表於 8-3-2014 00:253 t" Y1 q4 v+ c+ n% F! D* u; a- q) G
你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?
! L# j& j# s0 H* b
你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識
9 q& e, g" B# i& E* @) G
( I$ M& Y) t% h5 J( U" d$ A7 @仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水