破產聯盟

查看: 5865|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

古墓奇兵2013

乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
點玩架介紹下啦
wahtung 发表于 17-7-2013 22:47
3 L1 H5 k2 \! ~7 K乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知

8 l1 O+ S7 b2 C: O+ V( q* Q- p. ]好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心機同時間
: j% ?  L5 h9 C1 C$ R& i9 ^
係用手機定電腦玩,.......
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54 & \% E( M$ i6 x7 s
好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...
. P2 c. r. f7 `0 t2 h- ]; i" M7 O; V
羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
dopod123 发表于 17-7-2013 22:49 / q" m' ^- F1 E3 m# H
點玩架介紹下啦
8 q$ r) n4 p3 B: R2 B
點介紹呀...其實係電腦同PS3嘅遊戲,當然X-BOX都有喇,係一個有故事性嘅遊戲囉...有時我只是睇場影,我已經覺得好精彩....: e6 U% v# y8 t$ g
清風 发表于 17-7-2013 22:55
- o3 X9 _7 a7 i6 P. a係用手機定電腦玩,.......
( m: O) u7 o" J# d: y4 d0 K
呢呢隻無得係手機玩....
+ W0 G/ Z( ~6 N1 o4 ~% `8 c
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
6 P' [/ Y2 ?; |, O" q; s好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...
2 J& h6 m9 `6 x9 ~* C8 S. p8 `9 N
羅拉我都知好好玩5 L1 H/ u5 i0 M3 B! ^( ]' W! E1 W" p

" U; B" l2 x  B& h但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
wahtung 发表于 17-7-2013 22:55 9 F/ c. ^# x8 E  ~9 J
羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
7 q4 |6 t% M; {8 l( G7 a! _& i  U2 `
係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
! ^; y  e: v6 {+ e" f8 x羅拉我都知好好玩
; ~% \' T# G% F8 d% t, T* _+ c* {
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3

1 q7 h  b( x! ^! JPS3有呀...不過真係幾貴.....
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
% ^* S5 \: M5 }6 p羅拉我都知好好玩8 d0 I, S/ Q- ~0 I8 x, M
: M/ b+ N; K, t( ]  t8 T
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
1 ~2 b: o$ G1 G4 Y
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
. [- H0 A/ B* O2 w; T
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12 7 x$ I. A4 A( U- `9 }& _7 x
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈

$ q% U% |( s, M. O2 B7 F* _講真而家價錢好合理啦
dopod123 发表于 17-7-2013 23:13
6 S7 B, Z) b# e4 b' J講真而家價錢好合理啦

" k( C1 T; ]. P* ]. O' B/ X9 c咁玩喇...真係好好玩..
! a, ], H) [& y) H/ F
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12 & n9 g- o& u/ _) d2 P

4 r4 S' u$ L  T3 a1 G你可以講下邊個位,要留意,
wexchau 发表于 17-7-2013 23:15
8 v! S! g: `6 D9 l, Q: v/ w6 ]咁玩喇...真係好好玩..
& F5 j! d( Z4 r! o% K
我冇時間,,,遲下先
wexchau 发表于 17-7-2013 23:09
0 b! R3 C6 Z( g8 APS3有呀...不過真係幾貴.....

2 h. n% {$ r) J+ ~7 @對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16 % T" n) D3 W1 z2 g% r5 Y6 I( I
你可以講下邊個位,要留意,

8 l: W, j8 U7 e5 {; H" f2 P4 E: y哈哈...要留意嘅位好多喎...唔識點形容,要自己玩先知,咁先過引.......我可以放哂成個遊戲上來,其實只是看都好過引...
8 d- X! S( `" V" o& W
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:19 4 C/ O. F1 d) I! z
對於123黎講~係唔貴~~小兒科~

! X9 B# _$ I- Z7 ^, Y呢個我好明白...佢大把貨...
+ b7 Y1 R  k7 K- ~; X" l) d( i, V
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16 % Q/ n2 r3 U+ _; b
你可以講下邊個位,要留意,
( w- S% @4 U0 t6 E0 X
我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...0 G( |. `- _, l* u8 R+ g: G) Z7 k