破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

都係貓一隻啫

smallcat 發表於 28-8-2013 15:49
& l- K* T7 X/ q" B4 ^依家D人, 有權力個個為自己服務, D乜野施正去Q晒邊?
/ e! \0 g9 Z3 H$ t
無符,仲係大把人支持皇上,除咗啲C9,其實仲有大把中產都好支持佢架
wahtung 發表於 28-8-2013 15:52. n; B& s4 ~& a* Y+ y, N
浪費資源又如何,啲C9仍然咁支持佢

9 v/ o& c! [& E7 J. M" Z仲有25%人支持佢, 好野, 傷港有運行   
! q. I2 j/ x# J2 k0 |, k
: v9 }( J) o# a7 P4 p* b* |* g我唔知 講大同鐘大個D乜野調查, 仲有25%人支持, 唔怪得傷港攪到今時今日咁, 出老黑乜差做唔到仲可以支持0 `' L/ i# X( u* j
  M4 I: R, R( S9 A1 t1 R) v
再過兩年, D父母可以將D女嫁晒比強姦犯了, 反正道德標準已經唔同晒, 有錢有權力就得
wahtung 發表於 28-8-2013 15:526 E: ]" N2 c1 ^7 m2 O1 e2 G
浪費資源又如何,啲C9仍然咁支持佢

4 |; V" v# e/ j5 l強姦犯, 坐完監=處理左   好野!    3 n2 d; r7 S6 E( a8 e
既然處理左, 就唔存在強姦過任何女性. j  L) q- a7 z& x, v# E1 O) [
1 Q; f/ M6 Q9 d! |- f, c

" ?9 v* Q3 ]: Z& d. b: p
smallcat 發表於 28-8-2013 16:004 |3 U& }+ u2 ?- w
強姦犯, 坐完監=處理左   好野!   
- g! `9 Q3 g2 j& }* l3 G" J6 K$ k既然處理左, 就唔存在強姦過任何女性

5 I+ N: v3 l2 i! i4 ?  S咁似佢僭建單嘢
smallcat 發表於 28-8-2013 15:592 B3 s" q' s+ g7 k# p, W7 g5 z
仲有25%人支持佢, 好野, 傷港有運行   
! X5 g6 c4 m2 O8 H+ x- a
" C2 T$ b+ r  o- K; E6 B0 o我唔知 講大同鐘大個D乜野調查, 仲有25%人支持, 唔怪得傷港攪到 ...

6 L5 [) Q/ W: ^0 N$ y7 Q7 M( T如去到咁,同上面有乜分別昨日上面有單男童被迷藥後取去一對眼球,你話仲有乜嘢道德可言
wahtung 發表於 28-8-2013 16:01
4 w& X% W3 M8 O" q% u" `4 r- h4 @咁似佢僭建單嘢

H* Y1 T- t5 u. ~' T 處理左=無野   呢樣好野; v4 M- T, p8 z; ^4 r% x

7 X! Y( X1 n/ c. m1 H7 M) m以後小朋友遲交功課, 記過, 補交翻=無野    記過取消, 好野
wahtung 發表於 28-8-2013 16:01
+ S' {' A& E; W: r咁似佢僭建單嘢

r: i" {/ i/ r) G以後D痴漢, 偷拍完裙底, delete翻D片, 處理左=無野    好野
wahtung 發表於 28-8-2013 16:01! Q) w% S6 f/ l$ z/ z) f" e
咁似佢僭建單嘢

, Z; V3 ~1 y9 _  p* K, j以後D人在超市偷野   放翻原位,  處理左又= 無野   好野
smallcat 發表於 28-8-2013 17:21
* I0 o: G8 [/ E7 f9 A' C; |6 y以後D痴漢, 偷拍完裙底, delete翻D片, 處理左=無野    好野
) W/ H+ c( z. H( h( i( @
皇上啲邏輯就係咁
wahtung 發表於 28-8-2013 17:25
, a$ z' c/ L% |( m皇上啲邏輯就係咁
, a# v) A) A6 O
支持皇上做多9年, 做多9年睇下支持率幾多
smallcat 發表於 28-8-2013 18:09& s+ N) U  N! g) e" G
支持皇上做多9年, 做多9年睇下支持率幾多
1 {1 H1 M4 ?1 o$ J  x' @, b
餘任四年應該無問題,但再續我睇未必
wahtung 發表於 28-8-2013 21:37- x2 \) N3 i' J- x4 g/ w; \
餘任四年應該無問題,但再續我睇未必

2 f% G1 \2 ?* L6 a 羅輯係咁, 但依家乜野事都會發生
# i) o. g" L) z; i3 b1 O: o9 v# m0 P- e3 N6 H0 l* Q# S
相信幾年前無人會睇到依家咁大平盛世  1 v. x: \& O, U6 Y, u; B! G

1 _8 K5 W3 k% ]) l有當年唐太宗的風範, 皇上萬歲
* s, h& }6 J# S. q
( e  u- `4 o1 H" _! L8 b9 |  i
Post from:  - 6 mins ago.
( q7 _' p' Z; a9 L麗麗今日的精神好像差了。% R( T2 I1 ^# |3 ^2 t
我用手心按著她的身體,感到她的熱力,一呼一吸的像說著話。- W, {6 W% R3 g
小朋友,你真的懂說話就好了。1 \0 M; z3 T  @4 N  ]; ~
9 c) i4 Z! C# y
+++++
% T+ A/ `, o7 D' _! a6 t3 R# W& P+ E6 H, X! X
大家繼續凝聚正能量,. k, y# Q0 M: V) E5 V
幫牠打氣加油,早日康復!

/ P' T" R; z, }5 G  M! z; _
麗麗精神好似差左,依家攪緊個祝禱會,好似下星期6,今日開始,我會每天祝福麗麗.........
清風 發表於 29-8-2013 21:46+ U6 d" `+ L. D7 A! I1 _3 W+ F1 y
麗麗精神好似差左,依家攪緊個祝禱會,好似下星期6,今日開始,我會每天祝福麗麗......... ...

, z% P7 u  I" Z係呀我都唔帖佢啲相呀,費事睇到唔開心及不安,而家好多人籌款,因醫療費會好貴,祝褔佢早日康復,及期望虐待狂魔早日繩之以法啦
清風 發表於 29-8-2013 21:46& F, M7 D  p0 K* N4 |9 Q
麗麗精神好似差左,依家攪緊個祝禱會,好似下星期6,今日開始,我會每天祝福麗麗......... ...

- J8 G+ x: W; Y# }' N+ E+ K& t1 m! y好似暫定九月七日星期六,時間是晚上七點至八點
$ |! @: f( e% {% [; o) R
$ Y+ j4 L! g9 o$ E, U# |八月廿六日於荃灣發現被斬去右後腳的四個月大流浪貓,受害一週始被發現, 現時仍在診所留醫,仍未渡過危險期。
, i. z9 S8 f# `- z6 h2 o 3 N  J8 ?; C) V, q) T. a$ u) C
這次是嚴重虐待動物的案件,遺憾的是當動保專員致電警民關係科求助時, 得到的回應是冷淡的"一隻貓啫……"。 自我們要求成立動物警察, 警務署長曾偉雄表明沒有必要, 由此可見整個警隊的文化也漠視動物權益, 由管理層到前線警員由上而下的輕視虐待動物案件,不視為刑事案處理,直接鼓勵了行兇者。 如果麗麗來到這個世界有一個任務,就是要讓我們看到成立動物警察的必要及迫切性,令警方不再逃避!
! i8 D) P1 @# ?4 ?' N' r & v1 p9 O1 W6 b' W4 f* u
今次舉辦”麗麗祝禱燭光晚會” , 除了為麗麗漫長的康復之路送上祝福外, 亦希望為所有流浪動物送上平安的祝福,更祝願香港可成為一個人畜共融的和諧社會。 請大家預留九月七日的晚上,犧牲你假日的一個小時,一起站出來,為麗麗、為動物出一分力。 集會一切詳情,將稍後公佈。九月七日,不見不散。
: _* _; o. w2 }: O, ?, y8 T$ {4 a8 Y
wahtung 發表於 27-8-2013 14:30" N" ^- e3 C: H& f3 S) M# p! K
希望啦

1 K$ j% f* v  S& ]$ _8 q: b$ E+ J. M有個捐款戶口幫助麗麗, 大家支持下啦, 我都會支持6 T: m% @, w1 K" z% C+ ?
' @. m: u" _+ T
睇下邊間銀行先
清風 發表於 27-8-2013 18:02
9 i& A9 ]0 V/ D/ y6 G好殘忍,我唔想聽........

, o/ u9 g. \; h: v2 U9 k# c& g( g% N% o- E有個捐款戶口幫助麗麗, 希望大家支持下啦
smallcat 發表於 29-8-2013 23:01
  P( m  ~* Q2 ~有個捐款戶口幫助麗麗, 希望大家支持下啦

$ U: r. n" E  v0 M一定支持吓
smallcat 發表於 29-8-2013 23:00/ {1 G$ X- \/ j) I( R/ P: ^
有個捐款戶口幫助麗麗, 大家支持下啦, 我都會支持
5 ?, k- m2 L& G% u" _; L. o
( ]: D4 v9 x; i5 G5 M睇下邊間銀行先 ...

3 S1 t1 s& O$ E1 N( s' k5 x/ |: i好似獅子銀行