破產聯盟

查看: 5864|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

古墓奇兵2013

乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
點玩架介紹下啦
wahtung 发表于 17-7-2013 22:47 7 @7 g; ?$ S: ?  [+ d5 d
乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知

; P# [4 }5 B7 W, O7 b好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心機同時間2 N4 B) R& ]7 f) N+ |
係用手機定電腦玩,.......
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
7 ]1 Z9 h- F0 T0 m& \& A7 k$ B- ]好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...
6 ~: s/ Y, @: F$ i- i- \
羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
dopod123 发表于 17-7-2013 22:49 ' P$ W- `2 }0 I' N
點玩架介紹下啦

+ ~* L7 v8 O$ h: ^點介紹呀...其實係電腦同PS3嘅遊戲,當然X-BOX都有喇,係一個有故事性嘅遊戲囉...有時我只是睇場影,我已經覺得好精彩....
, ^# Z, v8 W0 M( Y4 `1 f
清風 发表于 17-7-2013 22:55
- x! _. Z3 |( W+ F# k  ~係用手機定電腦玩,.......
# m& t' P( f: l, D7 L
呢呢隻無得係手機玩....- D2 h/ Z0 q* M% J
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
8 o: @1 \9 }" |( v. m5 g$ B- |好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...
& C* Q. P: z' t2 P" k
羅拉我都知好好玩
) _# }+ i0 M1 o8 H0 e7 u* R
" w8 n4 S4 n" X, y+ k7 |但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
wahtung 发表于 17-7-2013 22:55
5 u5 j% B  Y" T+ Q5 N羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
; u: H4 Z) h+ v0 p
係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00 : d1 W* ^9 O7 A9 `$ j" U# b% ~1 L
羅拉我都知好好玩
, c( |/ n+ [) O/ T
1 v; \* x7 D3 f. K+ Y; Q但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
8 [- w) x3 K1 T/ O+ U
PS3有呀...不過真係幾貴.....
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
& I% B& m/ N; B: {; e羅拉我都知好好玩8 ^' X: z  N. a3 _4 C: R* s
5 `  o. l& c5 Q/ Q
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
! h- @/ n- L& S- w
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
' ^2 c) l% `) R: K
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12
; V8 V# Z  J5 D% j: w" X* W7 Z7 a# S駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈

" U: S  l( `0 t# ~6 I- Q5 ^- o講真而家價錢好合理啦
dopod123 发表于 17-7-2013 23:13 3 {" v0 J, u' D, P/ j6 V! L
講真而家價錢好合理啦

' J: Z' Q# L+ @+ f咁玩喇...真係好好玩..( `2 V8 G+ x6 y" k7 A0 Z
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12 % S0 X, Z3 }; s8 C
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
1 D, A/ M) u: l1 l- t
你可以講下邊個位,要留意,
wexchau 发表于 17-7-2013 23:15 # ^1 n" Y7 x1 w: \
咁玩喇...真係好好玩..

' X' Z( U. \  w2 _; I$ j$ Z' m, u我冇時間,,,遲下先
wexchau 发表于 17-7-2013 23:09 " a3 E8 x# v; ~) O" W
PS3有呀...不過真係幾貴.....

. C$ t# o- y0 b( Q對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16
) M( q" X, b9 q/ {0 x1 `- Y) ^你可以講下邊個位,要留意,

2 p1 e2 i' {# Z% U( ~哈哈...要留意嘅位好多喎...唔識點形容,要自己玩先知,咁先過引.......我可以放哂成個遊戲上來,其實只是看都好過引...
- ]; E0 m/ L; N: Q3 Y" P8 i
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:19
" j% Z1 z( D/ I對於123黎講~係唔貴~~小兒科~

* I7 A7 s- \3 E" [* k" }' `& z9 F6 J呢個我好明白...佢大把貨..." |8 P" t8 \( k1 O/ l8 i
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16
. }" i  d1 ^' s, x, a# d你可以講下邊個位,要留意,

0 S: }  ~, b: ]$ o$ u3 M我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...6 Z. B9 T. q; A1 P5 [( U1 y: o) E) D% U