破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

俾某姓氏氹左搞iva

俾佢氹左搞iva, 又話w字頭唔追供款直至有結果,而家排緊期w話交俾追數,我啲錢供左費用俾間會計行已經冇剩點比w? 大鑊

各位知唔知點應付
申請IVA期間,只要法庭批出臨時令,已經可以暫停供款
gavin 發表於 14-11-2017 16:44
申請IVA期間,只要法庭批出臨時令,已經可以暫停供款

講係咁講,但啲二線真係可以打橫嚟
樓主呢篇就係 11/15日出。

呢外一會員就係 11/4 出文,12 樓

http://hkiva.org/forum.php?mod=v ... p;extra=&page=1

世界真係好橋架,搵食,大家張就下啦。
拿,跟住 11/14 日,有人見個個講找阿邊個,佢地梗係出來話唔好啦。搞到乜咁。

http://hkiva.org/forum.php?mod=v ... &extra=page%3D1

其實搵食姐,唔好抹黑人麻。

真係世界難 no,搵錢難呀!
乜C,物C,唔該你地,唔好找咁多阿妹啦,我唔係好好皮氣架。無啦啦問野都要講下邊間做!

好心你啦,重要寫埋邊個先生天。下次寫埋聯絡麻!
哈哈admin 呢 d夠經典
我未見過一個討論區係咁既
streaming 發表於 16-11-2017 11:31
我未見過一個討論區係咁既

樓主以為呢度係 香討?

香討都唔會任你講。

呢度寫明會封殺所有有懷疑的廣告同會員。

樓主篇文我無 ban 到因為重未去到我不能容忍的情形。

------------------

倒轉想下。

無人知道件事係點,淨係一句話好定唔好,會員點分?

分到又點?

我呢度又唔係方向。唔會有善稿。

D會員的問題又唔會同邊個做有關,無啦啦就講句我係邊度搞…

跟住又實人答邊度邊度。

其實同問題有乜關係?

第2,點解我搞個網要比人賣廣告?

如果樓主覺得係呀,我係要講邊個邊個唔好,呢個呢個好,咁你去第2個討論區啦,我呢度唔附合到你要求。等你去到,比人老點話邊間中介好,個間中介妙,你就知道我呢個規定有乜功效!

樓主去下其他睇下,好多朋友話呢個好,重幫你爭取到唔駛交生活費天。

我就係唔比。

------------------------------------------------------

之前有其他相近討論區,無我咁的規矩,而家無晒影啦。緊持中立,唔係咁易的

係咁!