破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

破聯中出3子

聽到有破聯會員話會係 10 月1日去佔中,中出!佢地話之前個D鬼鼠互動起……飛方案唔附合莞式服務完則!

太過份。

根本係無莞式服務!個度已經完全無晒!唔信可以問下風哥。佢張打風打到全廣東都無晒!

又話動物園而家封左,唔被示威起機!重要C9去覆核服務!

所以破聯3子而家重叫埋未夠秤的中學生去中出!

太過份了。係呢幾時去?
有 事 請 教 :

友 人 遇 人 不 淑,早 前 有 重 要 project,有 數 家 公 司 爭 奪 來 做。其 中 一 家 無 論 presentation、人 物 履 歷、談 吐 儀 表,均 十 分 出 眾,於 是 友 人 選 了 這 家。

誰 知 這 家 公 司 收 錢 後,就 一 直 不 動 工,一 時 推 說 要 再 計 劃、一 時 又 說 要 再 商 量、一 時 又 要 求 加 budget。再 追 問,又 再 無 限l oop 以 上 對 白。

友 人 見 deadline 將 至,再 催 之 下,對 方 只 回 覆:

a.咁 叻 你 做 吖 笨!
b.咁 你 有 咩 建 議?
c.你 咁 樣 盞 益 咗 你 個 對 頭。
d.我 哋 會 下 定 決 心,絕 不 放 棄。
e.為 咗 接 你 呢 個 project,我 哋 已 經 好 大 犧 牲。

請 問 各 位 大 大,友 人 應 該 怎 做?

呀,忘 記 同 大 家 介 紹,嗰 家 公 司 叫「佔 中 中 出 娛 樂 控 股 有 限 公 司」。