破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

人生的抉擇

而家知衰 月入20k 計埋pt 23k 而借錢賭到每月要供21k
食飯都家用都比唔到

負債渣兜 150k -35期
渣兜卡 27k 12期/46k 48期
mox 115k 12期

想問師兄門做idrp 有冇可能?
因為我只要mox條數拉長多1-2還就搞得掂
結餘轉戶定idrp 可以幫到我 我最多只可以月供12000要比家用同基本開支
好驚比人call loan就一定冇錢還 要破 求求大家幫幫手
十零倍負債,結餘轉戶得啦,只不過你又嫌息貴,有得你揀仲嫌乜鬼息貴,拉長佢每月還12000以下算啦
小舊行,借300K,月平0.85%,60期,另加每年1.1%手續費,每月還8000唔洗。
danzighill 發表於 24-1-2023 20:22
小舊行,借300K,月平0.85%,60期,另加每年1.1%手續費,每月還8000唔洗。

敢問師兄Weelnk肯借 24期 借10萬 還 14萬 係咪算係好過小舊行 唔太了解 唔該曬
whysocrazy 發表於 24-1-2023 22:46
敢問師兄Weelnk肯借 24期 借10萬 還 14萬 係咪算係好過小舊行 唔太了解 唔該曬  ...

借100K分24期對你有乜幫助? 你宜家搞唔掂因為啲數期短令每月供款額太大,你要減少每月供款額去到你每月心目中嘅12K以下先有用,咁一定係將期數拉長去玩