破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

破!

smallcat 发表于 5-6-2012 17:45
但我個case唔係一齊住  得我同我媽住

呢啲咪外判打橫嚟手法,人哋申請綜援都係計同住兄弟姊妹人數而批的,唉...真係老破自己係閒,佢係莊話事權在佢手中
wahtung 发表于 5-6-2012 17:52
呢啲咪外判打橫嚟手法,人哋申請綜援都係計同住兄弟姊妹人數而批的,唉...真係老破自己係閒,佢係莊話事權在 ...

華兄, 你明白啦, 有d 外判既野, 嘿嘿  
smallcat 发表于 5-6-2012 15:28
他說有分別的    至於真假就唔知了, 反正唔同職員唔同解讀方法
定係 ...

攪到你一定要還錢,多少都要比,係佢地宗旨當然你收入很低另計
smallcat 发表于 5-6-2012 18:43
華兄, 你明白啦, 有d 外判既野, 嘿嘿

明白,有啲少少嘢佢都揪後腳,除非收入少(約10K樓下)否則實要還錢
worldcat 发表于 5-6-2012 13:26
其實沙石店係咪即係有賣電視廣告果間?
搵佢搞老破會唔會好啲?he he

如果你搵沙石店搞老破, 咁有機會將來唔係佢地跟, 因為佢地跟會有利益衝突, 至於最終係點無人知喇, 哈哈
世界貓你想去試下?

沙可店 其實好易估   Y       plus               
                                                    Stone
smallcat 发表于 5-6-2012 22:41
如果你搵沙石店搞老破, 咁有機會將來唔係佢地跟, 因為佢地跟會有利益衝突, 至於最終係點無人知喇, 哈哈
...

pat pat 痕諗,佢搞老破會唔會唔係跟。諗下only.