破產聯盟

標題: 想問二線財務破產 [打印本頁]

作者: genzo2018    時間: 1-2-2018 18:30
標題: 想問二線財務破產
各位, 小弟依家頂唔住想破了, 但想問下破左對二線財務有無作用?

作者: elaine345    時間: 1-2-2018 20:15
照追.
作者: 壞壞小孩子    時間: 1-2-2018 22:19
作者: 雲雲CCW    時間: 1-2-2018 22:39
有FD試過.比人打去公司..最後比公司炒埋
作者: 壞壞小孩子    時間: 1-2-2018 23:54
作者: PoorGuy2018    時間: 2-2-2018 00:18
滋擾未算慘。。有財仔會放財仔info上某指定網站,若萬一被炒再找工就難了。。。就算in 完即刻有正面回應暗示會請都好。。。幾日後見google search自己名後那個網站上到top 3 排位後份工冇聲氣,過一排冇工可見個google search排名又會回落番,但只要網頁仲存在,都只會不斷重複情況。。。
作者: 壞壞小孩子    時間: 2-2-2018 00:28
作者: PoorGuy2018    時間: 2-2-2018 00:36
難就難在不少工也會查那指定網站,要找到office長工未必咁易。。。只能找工作不穩定的part-time。。。
作者: genzo2018    時間: 2-2-2018 10:59
壞壞小孩子 發表於 1-2-2018 23:54
基本上借得2線有牌既財務,申請老破之後果一個月都會發癲咁騷擾你家人 公司 同 係屋企附近貼大字報!

到你 ...

咁即係我申請個一個月唔出聲,佢地就唔知? 我打算個個月既數照還
作者: 壞壞小孩子    時間: 2-2-2018 11:07
作者: flypig    時間: 2-2-2018 11:21
二線追數,需要成本.
年尾流流,淋,紅油咩都雙工!!!
人地見你無得還,吹你唔脹的.最多貼下大字報.
而呢D 難免!!!

作者: PoorGuy2018    時間: 2-2-2018 12:01
到你出左令都會照追一排, 不過大多只會出信追...

歡迎光臨 破產聯盟 (http://www.hkiva.org/) Powered by Discuz! X3