破產聯盟

標題: 安信秒批信用咭 [打印本頁]

作者: Ben2020    時間: 27-6-2023 12:32
標題: 安信秒批信用咭
在2022,3月已解除破產令,今年5,6月各申請星辰及渣打信用咭唔批,前兩天手痕走去申請安信信用卡,琴日打嚟對資料,今早已收到申請成功信用額21000,我真係要好好利用去提高環聯信貸評級
作者: Ben2020    時間: 27-6-2023 12:33
.
作者: joannywalker130    時間: 27-6-2023 15:24
有咩甘出奇,當年一解即去申請安仔五日後即批,用到宜家limit72000.基本上有銀行信用卡,放棄吾用了。
作者: Ben2020    時間: 27-6-2023 18:04
同佢有牙齒印
作者: CHENG12345    時間: 28-6-2023 13:10
安信系米只有銀聯卡呀
作者: joannywalker130    時間: 29-6-2023 06:09
要visa,落分行申請
作者: joannywalker130    時間: 29-6-2023 06:11
Ben2020 發表於 27-6-2023 18:04
同佢有牙齒印

我同aeon夠有牙齒印啦,由當初5000元信用卡,到宜家有三張aeon
作者: jackmama    時間: 30-6-2023 19:24
琴晚申請銀聯鑽石卡,今朝打來對資料,仲對埋d舊電話,好奇怪。跟住app check 仲係申請中,TU琴晚已見佢睇過
作者: joannywalker130    時間: 30-6-2023 21:50
jackmama 發表於 30-6-2023 19:24
琴晚申請銀聯鑽石卡,今朝打來對資料,仲對埋d舊電話,好奇怪。跟住app check 仲係申請中,TU琴晚已見佢睇 ...

安信多數批,放心啦,你五年後先申請銀行信用卡啦,我親身經驗
作者: jackmama    時間: 30-6-2023 22:51
joannywalker130 發表於 30-6-2023 21:50

其實我2017已經出冊  今年已經出咗冊6年了,安信話app可以查到進度就已初步批核。
作者: jackmama    時間: 1-7-2023 20:42
joannywalker130 發表於 30-6-2023 21:50

今日已send咗sms話批咗,APP查額批咗56000
作者: joannywalker130    時間: 2-7-2023 00:45
jackmama 發表於 1-7-2023 20:42
今日已send咗sms話批咗,APP查額批咗56000

當年申請Aeon第二次先批一張5000元信用卡,到宜家有銀聯,有visa,有wakuwaku,其實都没用過,多數用狮子red,同恒生enjoy
作者: jackmama    時間: 2-7-2023 19:01
joannywalker130 發表於 2-7-2023 00:45
當年申請Aeon第二次先批一張5000元信用卡,到宜家有銀聯,有visa,有wakuwaku,其實都没用過,多數用狮子re ...

我AXon有牙印,同埋都一般般好用,諗住遲啲申請埋渣記smart 填空白
作者: joannywalker130    時間: 3-7-2023 08:58
jackmama 發表於 2-7-2023 19:01
我AXon有牙印,同埋都一般般好用,諗住遲啲申請埋渣記smart 填空白

三張AEON共用limit
作者: jackmama    時間: 3-7-2023 09:07
CHENG12345 發表於 28-6-2023 13:10
安信系米只有銀聯卡呀

有visa 但要落分行入form 建議申請咗銀聯先,批咗再入紙申請VISA
作者: joannywalker130    時間: 17-7-2023 00:16
jackmama 發表於 3-7-2023 09:07
有visa 但要落分行入form 建議申請咗銀聯先,批咗再入紙申請VISA

安信糸共用limit既,申請多數批
作者: 破產小孩子    時間: 17-7-2023 22:28
我5月解破,6月申請信用卡即批
作者: hkmcb    時間: 21-7-2023 15:21
要睇咩資訊?要解破信嗎
作者: finish2021    時間: 25-7-2023 14:24
hkmcb 發表於 21-7-2023 15:21
要睇咩資訊?要解破信嗎

不用
作者: 25boy    時間: 6-8-2023 22:53
大家好想問下安信wewa使唔使提供入息證明
作者: hoyee108    時間: 7-8-2023 13:09
joannywalker130 發表於 27-6-2023 15:24
有咩甘出奇,當年一解即去申請安仔五日後即批,用到宜家limit72000.基本上有銀行信用卡,放棄吾用了。 ...

咁易批 個日申請aeon 唔批 之後send 解破信比環聯 依家又試aeon 早知試安信
作者: oring813    時間: 12-8-2023 20:52
我環聯冇分,唔知批唔批
作者: 555655    時間: 15-8-2023 17:09
要幾個月月結單?
作者: oring813    時間: 16-8-2023 21:46
秒拒! ! 唯有等夠8年洗底
作者: joannywalker130    時間: 3-9-2023 23:58
hoyee108 發表於 7-8-2023 13:09
咁易批 個日申請aeon 唔批 之後send 解破信比環聯 依家又試aeon 早知試安信

aeon申請第二次先批
作者: GRAPES0616    時間: 17-10-2023 11:41
我啱啱收到通知,兄弟批咗信用卡比我,但未收到未知limit , 我畢業左一年,我想問下啱啱批咗卡可唔可以再申請其他信用卡?定再等一排先?仲有咩卡易啲批,我而家有卡,咁點樣用信用卡整靚TU ? 係咪準時還款?其實我唔係好想用,唔用可唔可以整靚TU ?
作者: 破產小孩子    時間: 24-10-2023 21:54
GRAPES0616 發表於 17-10-2023 11:41
我啱啱收到通知,兄弟批咗信用卡比我,但未收到未知limit , 我畢業左一年,我想問下啱啱批咗卡可唔可以再申 ...

tu唔會無啦啦變好.....
作者: hang725    時間: 7-11-2023 23:07
我5號申請左wewa,今日打左黎對資料 講左一大堆野 話同唔同意改左地址之後要通知安仔 之後話交比審批部 唔知聽日有無消息呢
作者: hang725    時間: 8-11-2023 06:30
今朝起身收到銀行自動轉賬提示 咁係唔係代表申請安仔卡成功左 ?
作者: airmax    時間: 8-11-2023 09:39
hang725 發表於 7-11-2023 23:07
我5號申請左wewa,今日打左黎對資料 講左一大堆野 話同唔同意改左地址之後要通知安仔 之後話交比審批部 唔知 ...

你申請自動轉帳交卡數?
作者: 就快畢業    時間: 8-11-2023 13:58
hang725 發表於 7-11-2023 23:07
我5號申請左wewa,今日打左黎對資料 講左一大堆野 話同唔同意改左地址之後要通知安仔 之後話交比審批部 唔知 ...

我31/10,申請兄弟,對完資料去到今日都仲未有消息
作者: hang725    時間: 8-11-2023 17:22
今日已經收到sms 批左2萬 好開心
作者: hang725    時間: 8-11-2023 17:26
係呀 唔洗自己走去交咁麻煩
作者: hang725    時間: 8-11-2023 19:25
就快畢業 發表於 8-11-2023 13:58
我31/10,申請兄弟,對完資料去到今日都仲未有消息

打去問啦
作者: hang725    時間: 10-11-2023 23:34
5號申請 8號批 今日10號收到卡
作者: oring813    時間: 9-12-2023 15:37
兄弟秒拒之後,百貨唔敢申請,早2日申請Ux既sxm 萬士達,今日批左8k,都幾方便吓
作者: zero_kkk    時間: 15-12-2023 12:51
我13/12朝早申請,當日4點半左右打嚟叫我補返少少資料,補完到今日喺app見到都仲係處理中,之前未更新環聯申請兩次第二日就拒批,今次特別耐,希望成功啦????????
作者: abc123789    時間: 28-12-2023 22:51

師兄????小弟想請教一下點先可以再係銀行開到信用卡,例如獅子銀行,小弟2012年解破,2020年先識得用破解令俾環聯,當時係打電話嚟既Sales教係兄弟申請借貸同時批張銀聯信用卡,依家用咗3年有多,試過幾次申請加信用額都唔成功仲係得20,000,年薪400,000左右自動轉賬出糧,佢都唔加,小弟有幸16年既時候買到居屋,係東亞做按揭,但係東亞都唔批信用卡俾我,當然之前同東亞有牙齒印
作者: abc123789    時間: 28-12-2023 22:54
joannywalker130 發表於 2-7-2023 00:45
當年申請Aeon第二次先批一張5000元信用卡,到宜家有銀聯,有visa,有wakuwaku,其實都没用過,多數用狮子re ...

想請教一下,你係唔係自動轉賬出糧?????
作者: 就快畢業    時間: 14-1-2024 20:35
oring813 發表於 9-12-2023 15:37
兄弟秒拒之後,百貨唔敢申請,早2日申請Ux既sxm 萬士達,今日批左8k,都幾方便吓 ...

之前同ux有冇牙齒印? 我之前有..唔敢試
作者: 破產小孩子    時間: 19-1-2024 03:18
就快畢業 發表於 14-1-2024 20:35
之前同ux有冇牙齒印? 我之前有..唔敢試

有牙齒印唔緊要! 我入學之前爭ux 14萬,畢業後半年再申請佢地4寶加信用卡全部都批! 當然每條數都係得1萬....
作者: 破產小孩子    時間: 19-1-2024 03:20
abc123789 發表於 28-12-2023 22:51
師兄????小弟想請教一下點先可以再係銀行開到信用卡,例如獅子銀行,小弟2012年解破,2020年先識得用破解 ...

建議你先係細行申請信用卡,整返靚個tu先!
作者: yorumai    時間: 6-3-2024 15:38
我19年6月解破,24年6月就9年了!!!如果宜家申請安信應該冇乜問題?
作者: kochun2012    時間: 9-3-2024 01:24
夠9 年先
作者: kochun2012    時間: 9-3-2024 01:26
如果你有比解破令環聯,9 年後你TU 應該係白板,C grade, 到時再申請卡啦
作者: yorumai    時間: 10-3-2024 21:25
好啦

歡迎光臨 破產聯盟 (http://www.hkiva.org/) Powered by Discuz! X3