破產聯盟

標題: 唔可以餵 寵物吃的 食物 [打印本頁]

作者: wahtung    時間: 21-6-2012 21:23
標題: 唔可以餵 寵物吃的 食物
唔可以餵 寵物吃的 食物 見圖如下 :
/ b$ P' T/ _0 j4 { 1 q: E) E( c6 F% f  m6 l
[attach]3210[/attach]; b$ Y5 x. j' E& o3 W

作者: smallcat    時間: 21-6-2012 22:04
呢D 全部無比過貓食, 最好唔好比人食既食物貓食, 貓都有貓專用零食
作者: wahtung    時間: 21-6-2012 22:20
smallcat 发表于 21-6-2012 22:04 7 O, b7 \2 I3 T, w; u
呢D 全部無比過貓食, 最好唔好比人食既食物貓食, 貓都有貓專用零食
2 S4 A& N) ]- N- g
係呀,我記得以前我果隻貓在幼時發燒,個獸醫叫我千萬唔好比必理X佢食,一食即釘
作者: smallcat    時間: 21-6-2012 22:48
wahtung 发表于 21-6-2012 22:20
: M. o5 c/ ]! g( L" F係呀,我記得以前我果隻貓在幼時發燒,個獸醫叫我千萬唔好比必理X佢食,一食即釘 ...
- O7 V- Q9 _4 m/ N
  仲之人既野唔好比貓食, 就無事 !  
作者: wahtung    時間: 21-6-2012 22:59
smallcat 发表于 21-6-2012 22:48
, i0 ?, t* i" h0 l2 N- K# s' z仲之人既野唔好比貓食, 就無事 !
0 l: A9 J7 v% r; N
貓狗都係貓個胃稍為軟弱啲
作者: smallcat    時間: 21-6-2012 23:27
wahtung 发表于 21-6-2012 22:59
/ ?2 Q; B/ f# f, O9 _1 N. E; P! ]貓狗都係貓個胃稍為軟弱啲

$ H5 }6 a4 x7 B& u 間唔中比一小條 貓龜嘜 魷魚絲 佢吊下隱ok
作者: wahtung    時間: 22-6-2012 00:50
smallcat 发表于 21-6-2012 23:27
! f2 ]0 g/ h! o% X& p1 _  v' A* m% T間唔中比一小條 貓龜嘜 魷魚絲 佢吊下隱ok

2 O8 A% j. t% {" ^+ e5 D魷魚絲啲貓好鍾意食

歡迎光臨 破產聯盟 (http://www.hkiva.org/) Powered by Discuz! X3