破產聯盟

查看: 26589|回復: 239
打印 上一主題 下一主題

當皇子遇上大眼仔

5 z* }# D# b  E
/ U, h0 R0 g: T- _6 L; a& H' a+ v

* }) f& G% g+ `% U  X$ q都係攬條彩虹蕉玩吓好過
9 @% J+ B$ d6 |( S5 S4 E) z3 J  |1 ^$ X/ q3 \) H) {

/ m& ]) |: H- [( n
* ]4 r$ n/ ~* E6 Y1 s9 R& K
$ K0 r4 E- U8 N* l4 d玩完彩虹蕉好攰,瞓吓先7 r- Y% K- K- P

" t* z- E7 H9 E2 P3 B
! A# I$ v9 _# c: L5 q0 N; S, N" r" `

" O' g( ^; z6 a/ t
4 P( }! E& X( a5 o8 M. _1 A$ }
) q# q) f( y( o: I( {4 a! b
( G: v2 c+ Q) H8 j  y/ t2 }3 F, w. h6 v

% B6 @7 y, o" v* U

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

8 R# Y) D" J& ^5 ^舒服到無人有
: I8 h+ F: L+ m
似 bruce lee   仲有老蕭講野做背景
smallcat 發表於 25-10-2013 09:59; ~5 D/ O6 N: Q. v" P5 @6 n
D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解 ...
( b) c' |& g/ |  ?
smallcat 發表於 24-10-2013 23:206 w* A1 o. J7 h( a  V8 A( J
佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式- ]8 _& A1 s, q4 S& Q" Z$ Q
% V* h8 K1 q* {5 e- s
所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招 ...

) ]9 a3 G4 V" U! s0 j' t* c, _: b
smallcat 發表於 25-10-2013 09:59$ Y# I: \6 o. A* `9 H' V  j
D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解 ...

2 T) G+ O  B7 i2 c( o$ M2 e! R
清風 發表於 25-10-2013 11:57( I4 s1 r. ~) q
大眼仔幾大絕育

/ t3 `2 k" r) K$ `好以八九個月左右啦
清風 發表於 25-10-2013 11:56& b* W8 R- p, d8 I, M. y
佢唔知呢d係咩嚟,佢見你睇得多,以為男女搏擊,偷偷地學左幾招傍身,有機會咪施展出嚟用下 ...

Y, g* o+ s" G8 {! R, m佢咁聰明呀
wahtung 發表於 25-10-2013 11:49. @' {3 t! @6 _! u) M/ h2 ]
大眼仔絕咗育喎,無理由會咸濕架
/ W+ [  i; R  y* B) D$ d: H, H
大眼仔幾大絕育
wahtung 發表於 25-10-2013 11:49
: j0 s0 h3 {: s' T& v* P& U( d) M大眼仔絕咗育喎,無理由會咸濕架

; `8 U# l6 m: Y' @+ k+ f* n佢唔知呢d係咩嚟,佢見你睇得多,以為男女搏擊,偷偷地學左幾招傍身,有機會咪施展出嚟用下
清風 發表於 25-10-2013 06:59
  k7 e! K* n, r- ~# @- L8 n華東哥响屋企睇得4仔多,連大眼仔都學識用(呢招大貓壓細貓).......
7 g% p* Y$ w8 j! ^$ e2 |$ s
大眼仔絕咗育喎,無理由會咸濕架
wahtung 發表於 25-10-2013 01:007 A+ g( [0 Z7 K9 g9 o
總之佢哋啲領悟能力好高

" g7 @' E8 W/ M% ?) g  N  D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解
wahtung 發表於 24-10-2013 22:48
$ t! _; I; k0 I2 L4 Z曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔 ...

. X# {" S9 {5 w/ r華東哥响屋企睇得4仔多,連大眼仔都學識用(呢招大貓壓細貓).......
smallcat 發表於 24-10-2013 23:20
: ~8 z7 p" r3 o' s佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式2 x  \$ p; g% V6 T3 Z- O4 B

2 G. J' B/ V; J9 y* b" q所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招 ...
5 ]/ T; L* T; C1 n7 Z
總之佢哋啲領悟能力好高
wahtung 發表於 24-10-2013 22:48
! K. M3 E( r% D" J' ?7 G曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔 ...
! R& D7 A& o# V' d- }/ ^, P5 y! {6 h
佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式
3 f+ ^6 x. c7 j0 E+ b; B9 j9 J" i) e2 j& I0 Z# R
所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招
smallcat 發表於 24-10-2013 22:30* v2 [1 @% t' F6 O" s$ H$ i
咁真係兩敗俱傷下

0 Z0 z) H, Q6 c, h$ u) K曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔
清風 發表於 24-10-2013 11:48
  W- ?& f& r7 u0 Q* b* q我果d都係用對手扣頸,然後雙腳撐對方下身,有d就飛撲對方,用口咬頸,之後佢個口就有對方執毛.... ...
( i5 W6 }0 H! D2 A/ \" Y' |/ N  g, g4 w
用手扣頸似乎係D貓好鐘意用既招式  不過, 口有對方執毛我以前D貓就無咁狼
wahtung 發表於 24-10-2013 11:07
& E; G" p. _9 t! X大眼仔如還擊都好勁架,轉身壓落去唔得郁,夠重磅
/ d$ z) d6 h4 a0 u' }
咁真係兩敗俱傷下  
清風 發表於 24-10-2013 15:41: D# S; ~0 F0 x5 y3 N
佢地有佢地既解決方式,我都冇佢地辦法
+ n- H2 P7 b; ^1 |! C% U
咁仔加入埋囉
wahtung 發表於 24-10-2013 14:332 |( B2 k) g/ v* W) Y4 T. |
嘩,招招都好狠辣喎

! o/ ~7 x  ?- ?" P+ e佢地有佢地既解決方式,我都冇佢地辦法