破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

當皇子遇上大眼仔

華兄夠唔夠膽睇  好惡心
6 L& n% e8 S, _8 ~3 Q! X3 d+ X- `+ f. r5 Q

8 t* s2 L! U% j9 s6 X5 p
smallcat 發表於 18-9-2013 23:14
* n4 w* j8 V- B& t7 r8 w8 w但又未必, 美國有食生曱甴比賽
" g+ ]9 j" a; N2 a+ t3 R5 s9 f% [4 m* i; s9 s
結果個條友仔食左好似六十幾隻跟住死鬼左, 因為醫生話好 ...

2 K: k8 N; ^! \+ {& Y) J- ~好似我係有線都睇過,好核突
smallcat 發表於 18-9-2013 23:31' |5 \1 N0 c3 o" c% P* A" ~% ^, K& B
一名美國男子吞下數十隻活蟲後,倒斃身亡。美國佛羅里達州一間爬蟲店舉行名為「食生曱甴」比賽,勝出會得一 ...

& y) W1 t. A. E5 ]! U5 \' h! t咁即是食曱甴等於死形
smallcat 發表於 18-9-2013 23:31
; {$ k. L. @# G+ w7 V一名美國男子吞下數十隻活蟲後,倒斃身亡。美國佛羅里達州一間爬蟲店舉行名為「食生曱甴」比賽,勝出會得一 ...

* [- N7 K: ~  K% ?6 D咁即是食曱甴等於死形
wahtung 發表於 19-9-2013 01:190 r7 y2 w3 h5 p: D+ h8 J
咁即是食曱甴等於死形
1 T  S  Y2 z5 X5 q8 T6 i. h. z
  華兄係呢個方法其實有效, 100萬人都無幾多個夠贍食 ) |$ q; L# W% ]$ S( K' k) w. f- N7 `
- T0 v& _; J# _
班友有病, 食死自己    獎品係條蛇     9 B, [4 i. n. E9 W

; h9 t/ D4 p+ a9 P7 n2 X呢班傻子比人利用左都唔知  
smallcat 發表於 19-9-2013 11:361 H, |& P+ k0 J3 |( v
華兄係呢個方法其實有效, 100萬人都無幾多個夠贍食 2 @' p  i  f4 ~- h' e% u
4 B( C" t) T7 q7 ?" x6 E' X
班友有病, 食死自己    獎品係條蛇   ...

. |* m( f# X: e) _7 e* O5 q2 o講開美國曱甴真係好大隻呀,睇到毛管都豎起
wahtung 發表於 19-9-2013 11:38
* E  T2 y9 B8 t講開美國曱甴真係好大隻呀,睇到毛管都豎起
) i, I% I" S% P
黃衫那個就係食死那個, 其實唔應該笑, 但有時真係唔底可憐" I  f7 O- }# {2 r
! D: E0 q- n* C
後尾條片佢在條街嘔白泡
7 y/ r% [3 a7 O- o2 V  ~* d2 t+ e$ l  |3 j- |+ N
大佬呀, 曱甴個肚入面d白槳來架, 食一隻都嘔啦, 唔係話幾十隻
smallcat 發表於 19-9-2013 11:40
4 Y0 G. X7 P- K1 {* {! _黃衫那個就係食死那個, 其實唔應該笑, 但有時真係唔底可憐. P2 @0 d- ~+ V/ G

/ e+ ?4 w/ T" S1 w後尾條片佢在條街嘔白泡

( E7 B: N+ p' s; s8 C) I' P0 I吓,曱甴肚內啲白漿
wahtung 發表於 19-9-2013 11:536 O: t; l6 |* ]
吓,曱甴肚內啲白漿
8 n  n# S) k: t, j: Y% z
係呀, 你打死隻曱甴個肚會標d白色肚槳, 條片尾影住個黃衫男, 就係香左那個, 係條街上嘔白泡白槳
' k) z: ?8 Q  G' Z& S! n/ }  P
" s8 R$ K% V( F) q唉, 真係乜人都有
3 |$ z6 o" F( K4 v
( f! V% P! y, C! r睇完食曱甴呢條片, 我覺得 壽司國 BV 好正常添
smallcat 發表於 19-9-2013 11:59' w8 V& }; A+ S, q# _$ |
係呀, 你打死隻曱甴個肚會標d白色肚槳, 條片尾影住個黃衫男, 就係香左那個, 係條街上嘔白泡白槳, U7 ?. V$ c  c
0 d6 m4 N6 ^% T3 y
唉, 真係 ...
! q& J' K0 S' ~3 `1 l
wahtung 發表於 9-10-2013 22:27% i  x  n2 |3 v
又扮嗲

+ @/ d8 L; _/ L6 y( E* H1 C& f  呢個時候最好掃下佢個肚, 哈哈, 中門大開, 不過, 我隻貓一般佢會用抓輕輕抓下你反抗      刺激
smallcat 發表於 9-10-2013 22:49
' ~% u2 `+ L4 f/ S; g1 X. C# r呢個時候最好掃下佢個肚, 哈哈, 中門大開, 不過, 我隻貓一般佢會用抓輕輕抓下你反抗      刺激 ...
; N# Q( j( ~, ]
大頭仔你摸佢會好嗲架
wahtung 發表於 9-10-2013 22:513 b- x8 T: v; x7 q# J
大頭仔你摸佢會好嗲架

j( Y2 Z8 C, [ 攪佢個肚可能會上火架 唔上火真係乖
smallcat 發表於 9-10-2013 23:11
- z$ j+ f0 Z. f, l8 H4 ~攪佢個肚可能會上火架 唔上火真係乖

) f2 Q* Z: F3 C+ j0 W 大頭仔唔會上火,佢好善解人意架
wahtung 發表於 9-10-2013 22:27
+ f9 H) T: S9 V2 Z- S又扮嗲

6 O( c# k4 A9 k 隻貓好乖呢 & i1 L+ Z! L& L* V1 M

; p! Q) r9 P+ }) C1 O$ P9 @
" }; F7 Y* G6 ]: w( d% q6 @; J9 a& H- Z( ]) ^) f; T# w! w8 A
  s+ l# j$ ^' o1 Q

* _( Z' B3 o8 D( _
+ C$ z& y; N8 g$ L: ~( T
貓貓在 5:40 - 5:47 出現7秒, 個肚有D似皇子wor
6 @, d! o; E$ _$ o% }4 v! J
: m" W: M6 D# h+ v. C: B+ ~3 M( s" K1 a+ Y. C
隻貓比雞扒妹玩到變雞扒貓: U; s4 a! K0 d8 r/ }& s5 z: Q

A7 c# l$ D% Y# {& N4 ?+ _! Z$ [7 C) b( u6 }9 n2 u
, Q# P* P( J; n! f

8 i% U" ]1 G0 {% s6 b' ^8 Q
smallcat 發表於 14-10-2013 23:58
8 T% _, G, d; |* I* }& z隻貓比雞扒妹玩到變雞扒貓

' u4 x! [% F7 w+ B) @/ e
( v& g1 [; y5 V% t2 m/ `, d

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

5 C; @  Q8 x, P0 a/ ~$ q  u  呢隻貓好彩唔咸濕