破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

當皇子遇上大眼仔

清風 發表於 24-10-2013 11:487 x" \# Z1 l/ w- b' P& u1 Y3 s
我果d都係用對手扣頸,然後雙腳撐對方下身,有d就飛撲對方,用口咬頸,之後佢個口就有對方執毛.... ...
) ^  P8 y8 f$ u) ]# R* q% @
嘩,招招都好狠辣喎
wahtung 發表於 24-10-2013 14:33
, k- G$ M; {8 o8 n2 Q: f嘩,招招都好狠辣喎
7 t  K' j6 d2 z& q+ w
佢地有佢地既解決方式,我都冇佢地辦法
清風 發表於 24-10-2013 15:41. v' r" v+ `$ n2 G1 `3 a
佢地有佢地既解決方式,我都冇佢地辦法
2 H1 O$ C! R5 f( C: I
咁仔加入埋囉
wahtung 發表於 24-10-2013 11:07
  N7 }3 e" J. M大眼仔如還擊都好勁架,轉身壓落去唔得郁,夠重磅

( A* z9 R7 K: _+ w咁真係兩敗俱傷下  
清風 發表於 24-10-2013 11:48; [5 S. d4 h; [6 F6 \1 Q9 \, n5 U
我果d都係用對手扣頸,然後雙腳撐對方下身,有d就飛撲對方,用口咬頸,之後佢個口就有對方執毛.... ...

) A. U* @# j" E7 E  _7 b 用手扣頸似乎係D貓好鐘意用既招式  不過, 口有對方執毛我以前D貓就無咁狼
smallcat 發表於 24-10-2013 22:30
6 w& {! k# t* m$ y+ @5 _* b" k咁真係兩敗俱傷下

# P! T5 u% u6 e2 A' Y' h  k& x曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔
wahtung 發表於 24-10-2013 22:48! e1 t* x( t: [$ W* h
曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔 ...
2 W4 g. n! Q+ N
佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式& A- J9 K6 g/ n8 o! ~4 C" l  B
- z, ?% J/ K: `8 h4 m
所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招
smallcat 發表於 24-10-2013 23:20
% I% \$ G: Y2 u: C/ g6 R! |: a佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式" P9 K$ g+ ^9 X+ u2 `2 T
! a3 r2 b5 L  u7 y: a# G3 I8 A) j
所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招 ...

( x! F6 D, e6 @, T總之佢哋啲領悟能力好高
wahtung 發表於 24-10-2013 22:481 ^8 w% ?6 @& D4 o* e
曾經貓仔(舊年去咗果隻)同大眼仔隻揪,大眼仔都用呢一招(大貓壓細貓)KO貓仔 ...
( }) P- v, n0 c* X' u# G/ C
華東哥响屋企睇得4仔多,連大眼仔都學識用(呢招大貓壓細貓).......
wahtung 發表於 25-10-2013 01:00# K7 M. h  m3 ^8 @
總之佢哋啲領悟能力好高
9 \! c9 w4 D" j( W+ Z/ v
  D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解
清風 發表於 25-10-2013 06:59
& Z! b0 t) ]  j- C  r華東哥响屋企睇得4仔多,連大眼仔都學識用(呢招大貓壓細貓).......

' E- n7 j4 }; u& W7 r大眼仔絕咗育喎,無理由會咸濕架
wahtung 發表於 25-10-2013 11:49
3 i+ G4 E+ a1 A& F  X大眼仔絕咗育喎,無理由會咸濕架
- e6 t# C6 v/ S$ Q' G0 @
佢唔知呢d係咩嚟,佢見你睇得多,以為男女搏擊,偷偷地學左幾招傍身,有機會咪施展出嚟用下
wahtung 發表於 25-10-2013 11:496 E4 k6 O& l$ S. j& N& H3 i( U6 }
大眼仔絕咗育喎,無理由會咸濕架

- h" l' Q% {% J( E大眼仔幾大絕育
清風 發表於 25-10-2013 11:56+ ]7 Y( E4 E4 R% F" L& m
佢唔知呢d係咩嚟,佢見你睇得多,以為男女搏擊,偷偷地學左幾招傍身,有機會咪施展出嚟用下 ...
9 e( b( E. X. a* y: [1 X& H7 ]2 n9 l
佢咁聰明呀
清風 發表於 25-10-2013 11:57( b8 e( ]  w2 i8 {* y- t
大眼仔幾大絕育
! g5 l0 ^: M; P, _& F
好以八九個月左右啦
smallcat 發表於 25-10-2013 09:59
( A7 X- R. p  |; ?4 {D 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解 ...

" w  X. d. C& ]1 p+ o3 ~+ _3 g# ]
smallcat 發表於 24-10-2013 23:20
3 U- Y, o5 Z/ I7 }# M佢地係唔係睇左 相撲手電視, 肥仔壓肥仔既招式
; ]5 J% M9 U; a, y  l! k2 L% [1 a. e# X
所以, 中國功夫真係好多人識, 連貓都會幾招 ...

- h4 z* b- X8 Y' e+ M2 R
smallcat 發表於 25-10-2013 09:59
9 ?5 M- y  y& \  X4 n( WD 貓打交真係砌架, 哈哈, 不過, 又唔會打到好耐, 打幾野一般走人, 唔知點解 ...

4 f3 ^$ y+ m' R4 Z2 R  J
0 w/ j, y0 o8 I1 G
似 bruce lee   仲有老蕭講野做背景

9 N+ S! z+ K% [1 h& c) w# `. q舒服到無人有