破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

大頭仔.收貨囉喂

Heihei 發表於 8-3-2014 00:25% Y/ v; T; w1 g, e8 H
你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?

) [* f5 V! c3 B5 Q7 V 你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識 5 v' b8 }/ W- T. O& U
" h# W4 x3 h' a- v
仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水
Heihei 發表於 8-3-2014 00:314 t9 \3 @% k5 T/ i) ]
但真係唔好成日食公仔麵,係博佳買個20蚊肉餅(有時有D就到期會12-15蚊),煮一嘜米都食到兩餐。 ...

* X9 Z. r& f- Z! N# E; O無所謂,至緊要夠方便就得,因私人時間唔係咁多
Heihei 發表於 8-3-2014 00:19/ G  W( a$ c9 V3 o$ m* q
佢一定好開心啦.........
3 s6 @$ p& o; f9 _/ G' J! B) j3 a2 m佢係唔係咩牌子都食0家?

. @' X" Q) M1 |0 w, Y都可以咁講
smallcat 發表於 7-3-2014 22:18
& L! e' S6 r; `/ z! q- f. L5 i咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕

4 Y2 ~  L' A3 r5 f* G8 t佢驕咗好耐啦
smallcat 發表於 8-3-2014 11:19+ j5 `8 ^: G4 `. \6 j) ~
你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識
2 E4 a! a* ~% D7 V9 ^/ i
! Q6 x+ ^, y: u! y8 O# _' J) B" o2 A仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水  ...
- Z% G. s4 e, C6 g' R0 A
有無咁誇呀?
4 j9 i- T  A. j$ W- ~% _

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

+ w' N- W; r" |8 O# f; _4 R) I/ E

本帖子中包含更多資源

x
, F0 m0 _" L8 Q

本帖子中包含更多資源

x