破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

都係貓一隻啫

smallcat 發表於 3-9-2013 15:30
9 X/ Q1 |& n# r/ f* g即係個病人在醫院剛食翻野, 就要轉院, 激暈
- u. [* n  ^0 H
可以咁講,因公安,漁記及愛協係鐵三角
wahtung 發表於 3-9-2013 15:306 A7 E! q" q7 ?6 w  S
佢哋就係憑最尾呢句2 P% T4 h8 x( M2 M) e

. Y7 S$ A# e4 `' d9 ^1 Y( ?但係寫報告呈堂,我哋比較有經驗。
' u; S" W4 l; Z3 X
阿黃係邊位?
wahtung 發表於 3-9-2013 15:28
3 _+ j; U8 _5 |$ h. ~要食多啲,增强身體為未來要做手術打塲仗作好準備

# J3 l6 x8 K  B0 o6 M  m係, 食得野都放心D, 因為咁細隻食野先會有翻營養, 身體機能先會正常翻
wahtung 發表於 3-9-2013 15:30
  i+ L% ?8 C5 a佢哋就係憑最尾呢句/ ?- x1 h& f0 H: C
* q9 h0 ~' V) e  f% t
但係寫報告呈堂,我哋比較有經驗。
% I$ w# t+ z8 A9 r3 w" t$ I
完全冇法理依據!!!!真係 DKLM __________ @^#*$^@*&^#*$ (下刪一萬字)
smallcat 發表於 3-9-2013 15:33
6 E4 |! ^. O) j$ Q3 N阿黃係邊位?

3 l* v( z1 o1 N2 v貓兄你嘛講笑,佢即是話交比佢哋,佢哋不嬲寫報呈當係熟手技工嚟
3 l, V" U8 B# U
& [: `9 l1 {6 k佢地係好有經驗寫 “統一標準答案” 嘅報告呈堂, 因為單單案都係無可疑, 係被流浪狗襲擊致死呀嘛
+ v) p8 E1 W% g% U- B8 B/ ~
smallcat 發表於 3-9-2013 15:34
$ q6 `5 N2 C8 g係, 食得野都放心D, 因為咁細隻食野先會有翻營養, 身體機能先會正常翻  ...

' C2 s# [) B# }* l1 e9 K# L, _希望如此
devilfish 發表於 3-9-2013 15:36
1 j4 J- F7 r/ Z" V完全冇法理依據!!!!真係 DKLM __________ @^#*$^@*&^#*$ (下刪一萬字)
4 i; j. u0 M3 u% I; \6 s9 n: r2 X
昨日聽到個人都好燥火
devilfish 發表於 3-9-2013 15:36
8 d+ }" A$ R9 h- g% f完全冇法理依據!!!!真係 DKLM __________ @^#*$^@*&^#*$ (下刪一萬字)

* o- I1 h& Z# h- m; m  M+ R6 f# O 發火都無用, 如有閒錢捐款小小支持下麗麗
wahtung 發表於 3-9-2013 15:32/ t0 _9 f6 c" ?! c8 \7 J' Z
可以咁講,因公安,漁記及愛協係鐵三角

s  K* h1 B9 j+ E7 U! I6 o: L! \" Z鐵3角唔係 涼震波 咩? 不過, 依家個波唔震
smallcat 發表於 3-9-2013 15:591 {: \5 v1 S7 u- |5 M1 Z1 Q3 x
鐵3角唔係 涼震波 咩? 不過, 依家個波唔震
1 q5 I  U3 g4 h; t
涼震波唔係鐵三角,係天地人三魔
wahtung 發表於 3-9-2013 16:01
' e. h9 G1 i  O0 M涼震波唔係鐵三角,係天地人三魔

$ ^# t; l( d* G# \7 w7 @( ?1 X  係 癲地淫
smallcat 發表於 3-9-2013 23:22& F: s( g% k$ R. X- g
係 癲地淫
$ X8 m0 I2 u% `2 E' v; I! L1 m
係呀,日後睇爬
wahtung 發表於 4-9-2013 00:55
+ J+ a7 j' D5 x5 w係呀,日後睇爬

9 Z* [. s4 l$ S( Q& o" _癲涼波地震淫?
smallcat 發表於 4-9-2013 00:59
, n) J4 r& b7 f/ Z8 ]! c& r+ u癲涼波地震淫?
; y/ _+ \. E% F  W6 c& p# b
麗麗已脫離危險期呀
: z) C. j8 G- D, G2 O; G+ _- ^, o9 y+ V/ [( s2 l1 h
早前遭狂徒斬腳的幼貓麗麗(圖),經過10天治療,昨晚脫離危險期。治療麗麗的非牟利獸醫服務協會,昨晚宣佈喜訊。該會執行主席麥志豪形容,麗麗能逐漸康復是奇蹟及福氣,未來兩至三周會將麗麗養得肥肥白白以應付手術,將來可望以三腳行走。而市民至今已為麗麗累積籌得16.7萬元捐款。9 `- ?0 J! K) j; `6 G2 _
, k1 ~& D3 a! F( B" @1 }# Y

4 j5 T2 H/ [0 nhttp://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20130904/18408492
; m4 p3 t, V6 d- R* _, ^! G' Q
wahtung 發表於 4-9-2013 11:27  N1 V+ G/ {, z- W3 d' |6 G
麗麗已脫離危險期呀* A% r+ z9 o; w9 w' X- Q
! S  Q! _! T- A
早前遭狂徒斬腳的幼貓麗麗(圖),經過10天治療,昨晚脫離危險期。治療麗麗的非牟 ...

2 D0 s3 f9 @" w  W' n  p  z好事
smallcat 發表於 4-9-2013 11:42- x- H% ]& f9 C" A$ q3 W% y
好事
1 D) _$ G; ?0 ^0 J
佢生命力及鬥心真係好强,好多人都學唔到
wahtung 發表於 4-9-2013 11:53' K% @7 I, {3 k% |
佢生命力及鬥心真係好强,好多人都學唔到
- N6 R% b0 o# [' ]6 R8 W. H. _
都係, 好似芷君, 一樣咁強
Lai Lai in npv 麗麗苦難之路,希望牠早日康復,亦將兇徒重判/ }& }  W( L6 T: w8 j. U5 d3 T' n
( a2 n4 s6 }5 ^% i$ G1 S
最新消息,麗麗手術成功4 I2 O8 o; E5 I2 d4 X