破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 温sir
打印 上一主題 下一主題

救機!Help........

MEIMEI 发表于 29-5-2013 09:21 6 M7 j1 V" y# G: A4 n
我都換咗機啦
7 C' e3 ]/ A+ {6 Z# C
部機一直行得幾好, 無諗過換喎/ l4 v8 b# H5 |! z7 ^( u. Z. n
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。
温sir 发表于 29-5-2013 11:14 : c8 l1 L5 l9 A% X
部機一直行得幾好, 無諗過換喎
& f3 R: V- X1 l$ B而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...
& _4 A8 t7 M' d/ f# C
你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦
wahtung 发表于 29-5-2013 17:16 6 D  e# `  k) W! o& W# ]6 [! m! L, }
你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦

2 K/ B7 N- z6 Z4 J$ {好似佢咁,冇得救
清風 发表于 29-5-2013 18:47 & R8 |) Q5 p9 u! i# F
好似佢咁,冇得救

, ~  d* x3 {/ D  r: W佢大把錢點會無得救呀
温sir 发表于 29-5-2013 11:14
6 d( h8 C# [! F3 i" {部機一直行得幾好, 無諗過換喎/ u( @) g, q8 J7 h. m, j
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...
  c+ A, ?. n+ _
哈哈哈...........不過我唔係換電腦喎
天帝 发表于 28-5-2013 17:34
4 m, h' A! }, u' F火 牛 是 否 燒 左

; n/ m6 B/ r9 o$ C& U) o' _8 _師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!
- X  ^5 h3 K9 A! Z7 k' z
: Q$ Z$ S; L$ f- F8 r5 N3 t2 h: @火牛都爆埋
: N1 P) R- k7 i) q# N; p) o% S* g5 |1 r; D
顯示咭死咗.......火牛又爆咗.......加咗嘅人工無咗
温sir 发表于 31-5-2013 13:11 , h. `7 E9 H2 g6 x( {, s7 F
師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!3 e3 G) M1 y1 {8 m# z
9 F* S+ C/ k7 B
火牛都爆埋{:4_183: ...

) a7 ^$ h- U9 {' N2 [日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用.
MEIMEI 发表于 31-5-2013 17:53
, U, {& E  a3 ~; V9 ]! |* ]% T日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用. ...

# m) t! W7 ~% [4 X! l6 Y無換機呀!; P( I' p* R' [" f
而家換咗火牛頂住先,顯示咭未買,暫時用內置顯示..............