破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 温sir
打印 上一主題 下一主題

救機!Help........

MEIMEI 发表于 29-5-2013 09:21
+ b8 m0 g/ ]" {" u4 Y, {我都換咗機啦

# n, G$ ?1 M" x1 s: j7 i( _部機一直行得幾好, 無諗過換喎
) |6 x) Z) k4 o2 O' i7 s7 L1 G而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。
温sir 发表于 29-5-2013 11:14 * t( y) S" U. N2 D, c$ ]+ S
部機一直行得幾好, 無諗過換喎0 B, U. Z, N, z+ g6 E
而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...
% S) t* u. F! P% j
你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦
wahtung 发表于 29-5-2013 17:16 8 \# v3 I' J3 f& _& t6 j$ r
你無有怕啦,成日都話啲錢未駛晒又出糧,換機啦

/ g2 f* U! J# _好似佢咁,冇得救
清風 发表于 29-5-2013 18:47 , r0 M. A6 ?; m. n
好似佢咁,冇得救
2 H+ x$ g" t. S! M% E: P+ e  x1 K
佢大把錢點會無得救呀
温sir 发表于 29-5-2013 11:14
$ z9 n. A% ]. F% b部機一直行得幾好, 無諗過換喎
0 R7 a- M) j$ O$ G$ a而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。{:4_20 ...

( R; y4 G! K6 g" N9 Y6 t哈哈哈...........不過我唔係換電腦喎
天帝 发表于 28-5-2013 17:34 4 D5 h) U/ z, p) \+ }
火 牛 是 否 燒 左
0 m8 x4 L% P2 F* P
師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!+ j  b( E8 j5 Q. g; F6 ?+ g6 t/ S+ t
3 B+ t* ~( l; W0 K6 ^
火牛都爆埋
8 k2 q  _. h# P3 v" K. w6 o
) ^' o: d7 R; @. h; Q0 w顯示咭死咗.......火牛又爆咗.......加咗嘅人工無咗
温sir 发表于 31-5-2013 13:11
7 T* |& X3 b7 Q師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!
3 x0 E$ P0 z, J4 w
: g4 D% k- `3 |2 G) `( j  L火牛都爆埋{:4_183: ...
6 c2 u+ j! s* u1 Q2 O3 R$ U
日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用.
MEIMEI 发表于 31-5-2013 17:53
5 D. B3 b) a# Y5 V, l4 }日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用. ...
* A/ u2 V8 |3 d3 _' g; p4 K
無換機呀!
6 e$ c9 c) F# o- h3 E5 M而家換咗火牛頂住先,顯示咭未買,暫時用內置顯示..............