破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

救機!Help........

1 k5 L' J2 f9 [# c, ]/ v
- [' V9 X; }2 R2 x9 y8 f
屋企部電腦, 今日忽然開唔到機!
: W: `# v/ m) o* l7 C/ i6 r點搞!!!!!!!!He|p!!0 S) d+ }2 k& u1 I* d
週邊乜都正常!只係無嘢睇、無聲...
6 u. Q+ \2 W% W6 I! z2 V+ V重點係發現...HD灯無著
MEIMEI 发表于 28-5-2013 09:30
# n+ w- G0 O: W3 r完全正確

$ I& B# ~" `& h4 z* X$ ]
天帝 发表于 28-5-2013 17:34 . |/ C4 Y; Z# @4 z1 y! I
火 牛 是 否 燒 左

# p2 W1 v. @8 D有無燒就唔知噃........但火牛内風扇就著嘅。
MEIMEI 发表于 29-5-2013 09:21 ' m' J/ E3 ^0 k$ H2 K( N
我都換咗機啦
# }* U4 N% g. ?
部機一直行得幾好, 無諗過換喎
4 t8 q! f; I$ X而家揾返裝機個師父,聽日嚟救機。希望唔使換啦。
天帝 发表于 28-5-2013 17:34 ! g" X  @7 K- @( Z! s+ k8 l
火 牛 是 否 燒 左

/ S4 k9 p1 W6 s3 j" V師父嚟之前,諗住插好電線睇睇,點知........................."噗"一聲!
' t& F# s' R# \2 I4 C2 G' m8 n; b
5 |* M1 l- K/ o. _火牛都爆埋6 @4 C6 \9 [- |/ z4 X
% \, X5 W! R7 v; V) Z
顯示咭死咗.......火牛又爆咗.......加咗嘅人工無咗
MEIMEI 发表于 31-5-2013 17:53 % j8 j1 t1 m; }! ]
日本妹一早都叫你換機架啦, 你又唔聽, 而家咪又係要換. 恭喜你啦有新機用. ...
+ o* L( a1 P8 {
無換機呀!- o! o3 [- ?& T! ~- d" J
而家換咗火牛頂住先,顯示咭未買,暫時用內置顯示..............