破產聯盟

查看: 5698|回復: 33

古墓奇兵2013

乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
點玩架介紹下啦
wahtung 发表于 17-7-2013 22:47
" [6 b% P$ \* C# W9 [乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知

% U) e' T3 x( o/ I好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心機同時間
2 |% [+ m. `. ~" g1 y
係用手機定電腦玩,.......
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
! B2 }1 R2 A% B" @好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...

5 `" H6 a, ~' U& h" T5 }羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
dopod123 发表于 17-7-2013 22:49 0 R' g% C  r) g
點玩架介紹下啦
  M- F5 |4 {  l
點介紹呀...其實係電腦同PS3嘅遊戲,當然X-BOX都有喇,係一個有故事性嘅遊戲囉...有時我只是睇場影,我已經覺得好精彩....& ~( I. K. a+ }! Z( c4 c1 [
清風 发表于 17-7-2013 22:55
* X3 H: A1 b8 G- g) {9 {  C5 a係用手機定電腦玩,.......

3 k2 d% \- g- d; i! G* M呢呢隻無得係手機玩....# _# W. \! |# S* o4 m3 x
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
; H8 E: V4 K/ C( X& Z好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...

7 c+ l' w' [9 p羅拉我都知好好玩
4 r, y: I1 p6 _& ^
* H5 Z7 `( R9 m( h但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
wahtung 发表于 17-7-2013 22:55 9 V7 [/ j6 ]' P% A
羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
1 O! D( r; z% a( O' S) e3 _+ o
係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00 1 B7 J3 ]9 |/ P3 h6 N& V3 A
羅拉我都知好好玩  R* k; S0 G( G

0 _/ i% M8 _8 \9 @但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3

+ P  f1 S. K' W" N* F% XPS3有呀...不過真係幾貴.....
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00 # G: p5 r9 G9 v' |8 w
羅拉我都知好好玩
' f( X/ K: S( U( N/ T) j3 T& ?; |$ D# C; i
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
* U( R- w3 p) e( ?/ c9 {
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈1 U) @' u, x% |; c7 A
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12 # a5 q/ i' `( j+ _
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈

9 G9 E; l! a# z講真而家價錢好合理啦
dopod123 发表于 17-7-2013 23:13
# S: w" L0 D3 |% s0 J講真而家價錢好合理啦
1 n* }& Y- a! k- x. w; ?
咁玩喇...真係好好玩..* M: v1 n& o2 Y: ^
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12
9 B5 I4 j7 g- V  W- W駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
) k5 p0 [9 G7 ?
你可以講下邊個位,要留意,
wexchau 发表于 17-7-2013 23:15
" G/ D3 g+ Y1 o3 f4 J  h$ v: c咁玩喇...真係好好玩..
/ v7 v! T. Y2 r  l1 H9 m7 Q) J
我冇時間,,,遲下先
wexchau 发表于 17-7-2013 23:09
8 D! \6 [' |' d$ y! t7 ~PS3有呀...不過真係幾貴.....
, H* X/ s* C2 {& |; y' w! R
對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16 ; E- |' h0 ~" h4 i4 y# e
你可以講下邊個位,要留意,
* x- Y/ G) N8 E; J& M( Z" C
哈哈...要留意嘅位好多喎...唔識點形容,要自己玩先知,咁先過引.......我可以放哂成個遊戲上來,其實只是看都好過引...
; C- b0 x$ R* i5 u3 ]% p3 B( j
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:19
" S) H4 O8 o: _4 f對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
, P2 Z$ U, g3 H( g
呢個我好明白...佢大把貨...1 ]# T/ K6 {" h5 d. r- B3 }
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16
7 V: F3 I6 h- ]' x. K! {' p; c你可以講下邊個位,要留意,

' [0 Y( T7 O$ l* a5 L: O" I我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...* L% n/ S" `' h6 t