破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: wexchau
打印 上一主題 下一主題

古墓奇兵2013

wexchau 发表于 17-7-2013 23:21
: q: B/ Z% O# [呢個我好明白...佢大把貨...
8 F3 G; e; e/ x2 {8 w% j5 K( a
你個生肉派對幾時攪~~~你幾時攪~~
wexchau 发表于 17-7-2013 23:24 2 a* Z4 u- W( U
我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...

" W8 Z  E  y5 u0 d) m5 X部份啦
慘, 小龍女既古墓我就知, 呢種墓未見過
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:27
0 ~; S# ?& G/ }8 h% r- x7 E你個生肉派對幾時攪~~~你幾時攪~~

" X4 T, x" p  j% d8 Y2 y4 g' R我都唔知喎,隨大家喇...開心咪得囉....
wexchau 发表于 17-7-2013 23:32
( I; V+ M; A5 r5 U我都唔知喎,隨大家喇...開心咪得囉....

$ ~& }7 \( a8 i0 a0 @# Z你話你攪既~~大家睇你頭~~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:27
5 N" c5 [6 N5 G+ b9 W& T; t2 t2 E. J部份啦
3 {+ \; r! B0 U  x/ n% r/ u4 @+ T
下...部份...唔好喇...我搵時間放哂上來喇....
, i' h' Z; l$ r
smallcat 发表于 17-7-2013 23:31 ; N- J1 e3 N+ l( y$ W) g
慘, 小龍女既古墓我就知, 呢種墓未見過
! f3 f( ~8 f; g  o& T* b. H( V
嘩....猫兄都回我...我放上來...大家當電影睇喇..
wexchau 发表于 17-7-2013 23:35 ' w3 V$ K) n4 j7 ?

) U& `7 ?" l7 q% L 我次次都回你架, 只係你少發帖, 最近搵唔少女啦? 哈哈
! W% ^/ }: _3 G1 T3 D: k- g8 m1 L
# U  M0 Y+ p$ z' u0 k7 W* l我就好似你頭像隻貓咁, 等左你好耐
wexchau 发表于 17-7-2013 23:35 : y( U0 E' y+ j" N, X

) u# e. O4 t- K% e- j- E使唔使比錢玩架?
smallcat 发表于 17-7-2013 23:40
& L/ e% x$ Q" d, _/ ]6 G我次次都回你架, 只係你少發帖, 最近搵唔少女啦? 哈哈/ ^) X0 h/ ~+ {5 c
4 _( Z6 \6 c& J3 b
我就好似你頭像隻貓咁, 等左你好耐 :h ...
! E6 [( M" \0 D& D2 m/ H
我好明顯係好似隻猫咁累喇4 q7 G7 W3 t$ Y: ], ~
smallcat 发表于 17-7-2013 23:41
! t& o! [3 y9 Q* _# m1 K; W使唔使比錢玩架?
4 Y% P  y8 q$ P
梗係要喇,電腦/PS3/X-BOX...喇.....可以上網下Download嘅,我朋友都係咁,不過我唔識,所以買正版,不過當戲睇,都幾精彩架
wexchau 发表于 17-7-2013 23:51
- w8 |% Z8 N7 M1 ~梗係要喇,電腦/PS3/X-BOX...喇.....可以上網下Download嘅,我朋友都係咁,不過我唔識,所以買正版,不過當戲 ...
; _. I& `9 a& t7 y  t
咁樣, 得閒放D圖比大家研究下
wexchau 发表于 17-7-2013 23:48 9 v) ^) P* f- \9 Z
我好明顯係好似隻猫咁累喇

S' A" M$ w# j( ^  X玩遊戲有時幾累架
wexchau 发表于 17-7-2013 23:02
; `$ I5 M% T- k; _9 i7 I' ]2 W係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局 ...

9 C, |( `! U: q) b% `. R: W2 g) O周老闆係機迷嚟