破產聯盟

查看: 5755|回復: 33
打印 上一主題 下一主題

古墓奇兵2013

乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知
點玩架介紹下啦
wahtung 发表于 17-7-2013 22:47 1 j" b# {! H; V! I  C
乜嘢嚟架奪寶奇兵我就知

7 @" T$ Q0 V/ Z9 U# a" r好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心機同時間
4 S! y+ Q0 q8 ~" u$ \
係用手機定電腦玩,.......
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54 . T3 D6 Q/ }1 t7 r; A2 [
好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...
) ?7 ?( ~" J2 w1 w5 _1 a
羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀
dopod123 发表于 17-7-2013 22:49 ' J+ P% X- t5 |: F
點玩架介紹下啦
/ k, `) T/ m; s- L
點介紹呀...其實係電腦同PS3嘅遊戲,當然X-BOX都有喇,係一個有故事性嘅遊戲囉...有時我只是睇場影,我已經覺得好精彩....( Z3 @) _. Y1 M8 c. G/ A/ h
清風 发表于 17-7-2013 22:55 2 t! Q: j2 n- T! f  [' D, R. Q
係用手機定電腦玩,.......

|" \; k2 `: A0 S* K呢呢隻無得係手機玩....+ x" K( b. z' I8 }5 F
wexchau 发表于 17-7-2013 22:54
. P+ I6 @# Y) @$ Q! D; O好好玩架...拍過電影架...主角叫羅拉嘛,.超級好玩...已經出到第十代喇..我每隻都有玩..好難玩..要好有心 ...
4 ^& S7 m2 p8 Y, Q
羅拉我都知好好玩
3 @9 A# P1 A6 J+ X; w& B; k, R9 i. L' G$ Y7 a( Y
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3
wahtung 发表于 17-7-2013 22:55
  _0 ~' Y, W1 F% p: W羅拉唔係盜墓者咩有無以前果隻雷電玩呀

3 }. M$ E. v- U0 j4 R# ]9 C係呀,其實係由遊戲轉電影嘛...剛剛今年出左第十代...我玩緊.....但係未玩到結局
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00 6 ~$ G1 d% g1 K, m+ U
羅拉我都知好好玩
0 S% G6 d( ^1 N0 B* U, R0 E* i0 j) n/ `8 r
但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3

* Y3 M6 ]- c' b- P  OPS3有呀...不過真係幾貴.....
dopod123 发表于 17-7-2013 23:00
8 Z: B. T' O7 O  a3 {羅拉我都知好好玩
$ m5 y; h2 K! R" W
: _: L5 n' C, O$ K% _- A0 _6 _但都要知XBOX 呢個有冇體感玩?  我得PS3

+ G0 t; `0 P- F4 o! W駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈6 X7 k( U7 E5 f
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12
8 r7 q$ x7 Z' C駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈

# J. R" }9 q; I8 f$ j, }講真而家價錢好合理啦
dopod123 发表于 17-7-2013 23:13 - X+ B! `! b* s% n6 h9 b; N
講真而家價錢好合理啦

' V9 D$ O% v" G7 T8 G5 g" \咁玩喇...真係好好玩..7 p  p0 |: W9 q1 m# {9 c
wexchau 发表于 17-7-2013 23:12 * M5 T- @: U: f% P& @. `3 Y$ @
駛唔駛我成隻GAME 放上來睇..真係好精彩,不過有成11 part...哈哈
- Y# R6 s7 `4 K: m" O9 T
你可以講下邊個位,要留意,
wexchau 发表于 17-7-2013 23:15
4 c4 _. O* Z* m3 z' ~) O: P/ M7 E/ b; g咁玩喇...真係好好玩..

7 \( g- a+ Z6 U2 S  n7 h我冇時間,,,遲下先
wexchau 发表于 17-7-2013 23:09 & v! _* u, ]. K" [  s' E* i" e
PS3有呀...不過真係幾貴.....
# C: j0 U5 e) E2 L+ f" F: O' o
對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16 9 C4 F! G4 f! y: K' F# v# {
你可以講下邊個位,要留意,

, l; t6 S0 w. t6 p4 p" r( w$ v  Q1 d哈哈...要留意嘅位好多喎...唔識點形容,要自己玩先知,咁先過引.......我可以放哂成個遊戲上來,其實只是看都好過引...: W2 b8 l9 c& g4 ?! e# \4 c' \
japanesegirl 发表于 17-7-2013 23:19 % l2 N6 u% J8 \( d7 A3 U
對於123黎講~係唔貴~~小兒科~
, `: d3 B4 \6 M0 N' V
呢個我好明白...佢大把貨...
0 v  L$ i. g8 }( M  j! {. }' B
dopod123 发表于 17-7-2013 23:16
: m) ~+ Q3 ]" I& [1 c. J; X5 @& f你可以講下邊個位,要留意,
# G5 v8 m, ?& d+ J
我放哂上來好唔好,要問下版主嘛,當戲咁睇,都幾過引架,好唔好...
5 }3 v+ |8 [' {, U7 Z) o