破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

都係貓一隻啫

smallcat 發表於 28-8-2013 15:49
+ ~$ M+ A7 j- w3 o" s# u6 L依家D人, 有權力個個為自己服務, D乜野施正去Q晒邊?
) q6 S- g4 N- ~  c9 C) |7 [# x
無符,仲係大把人支持皇上,除咗啲C9,其實仲有大把中產都好支持佢架
wahtung 發表於 28-8-2013 15:52
6 ^# t( B  I$ P" U( z; z8 I浪費資源又如何,啲C9仍然咁支持佢
, \" a" V0 ^4 u
仲有25%人支持佢, 好野, 傷港有運行   
  }& l6 @1 Z7 F1 q9 [; k/ e$ a$ E2 o7 o# n) w! n* V& N
我唔知 講大同鐘大個D乜野調查, 仲有25%人支持, 唔怪得傷港攪到今時今日咁, 出老黑乜差做唔到仲可以支持
5 c/ _: b2 z  A# o  N
- f3 [! y6 B9 k' Z: ?再過兩年, D父母可以將D女嫁晒比強姦犯了, 反正道德標準已經唔同晒, 有錢有權力就得
wahtung 發表於 28-8-2013 15:52$ K5 S+ w0 x% N" ?* \- K) z( [7 X0 i
浪費資源又如何,啲C9仍然咁支持佢

/ V2 s7 h) w0 b" ]. R! ?強姦犯, 坐完監=處理左   好野!   
1 V2 `. ?4 k* R2 e既然處理左, 就唔存在強姦過任何女性" a5 A& U& q9 C9 O
7 j2 k& d' V: N8 e" y
; H  ?4 F' a0 L7 D/ @6 |
smallcat 發表於 28-8-2013 16:00! F6 p- N3 [) k& p9 b4 q# ^
強姦犯, 坐完監=處理左   好野!   
. ^& D! g, t9 p既然處理左, 就唔存在強姦過任何女性
8 d5 |; Z/ `4 M4 y
咁似佢僭建單嘢
smallcat 發表於 28-8-2013 15:59+ o$ ^0 ~& c2 E% S. r! L
仲有25%人支持佢, 好野, 傷港有運行   - G2 e! C$ K  Y' ^

8 u1 \5 M) E+ ~% Z我唔知 講大同鐘大個D乜野調查, 仲有25%人支持, 唔怪得傷港攪到 ...

% @/ K- m* W$ y: k8 y如去到咁,同上面有乜分別昨日上面有單男童被迷藥後取去一對眼球,你話仲有乜嘢道德可言
wahtung 發表於 28-8-2013 16:019 g* e* _6 ?; o" x4 c2 g
咁似佢僭建單嘢
/ m% J8 q% L# p( p
處理左=無野   呢樣好野
3 x3 D# u' J; o, b* P2 C9 ^2 Y) |1 _  g
以後小朋友遲交功課, 記過, 補交翻=無野    記過取消, 好野
wahtung 發表於 28-8-2013 16:015 G1 j/ ~" \1 t' E$ T
咁似佢僭建單嘢

! h. O5 r3 Q# y$ q) j! x以後D痴漢, 偷拍完裙底, delete翻D片, 處理左=無野    好野
wahtung 發表於 28-8-2013 16:01% O) x  K5 ?6 ~, V! T+ k9 V
咁似佢僭建單嘢

& `& `7 A% p) D9 s8 O1 y以後D人在超市偷野   放翻原位,  處理左又= 無野   好野
smallcat 發表於 28-8-2013 17:215 p) v4 h2 U$ t  f& A& z
以後D痴漢, 偷拍完裙底, delete翻D片, 處理左=無野    好野
. {/ E4 U" O( H, z2 ?7 P
皇上啲邏輯就係咁
wahtung 發表於 28-8-2013 17:25
6 {: J3 O$ \( u) [+ P2 n皇上啲邏輯就係咁
- @5 M0 w0 L/ H* F7 {$ t% B9 f( ?
支持皇上做多9年, 做多9年睇下支持率幾多
smallcat 發表於 28-8-2013 18:09
! j  d1 x- \' l支持皇上做多9年, 做多9年睇下支持率幾多
1 x( U# B, w4 X5 w# C" G0 k
餘任四年應該無問題,但再續我睇未必
wahtung 發表於 28-8-2013 21:37
( O( v# F7 N0 l* B餘任四年應該無問題,但再續我睇未必

, w0 }' m. p7 m( v& [ 羅輯係咁, 但依家乜野事都會發生
0 S0 T. T/ [8 p* N8 a: `3 k+ ?9 R) q$ W3 V( ?# ~* _2 c
相信幾年前無人會睇到依家咁大平盛世  
& |7 g& M- A. Q7 e( `: @* }
8 J* Z" y& d& O$ H( e有當年唐太宗的風範, 皇上萬歲6 x! r( t1 h) B1 t
* {+ p. ?/ w8 I7 g, b, \* `) I
Post from:  - 6 mins ago.  y6 V4 k8 H3 z' O6 J
麗麗今日的精神好像差了。
8 N8 y& V/ K4 `) p: G; G我用手心按著她的身體,感到她的熱力,一呼一吸的像說著話。9 a% s  C. B; b4 i9 d( \% L
小朋友,你真的懂說話就好了。
6 U5 I2 e# ^+ m0 W* b( P7 \# m
& V1 M' Q3 j$ U+ O+++++
# m; V8 k+ x5 @1 c/ v: J; X5 m8 f8 n$ G6 M& w: W8 P- s
大家繼續凝聚正能量,& ^5 t3 p% ~2 |1 ]
幫牠打氣加油,早日康復!

& e4 K9 R0 ]( K
麗麗精神好似差左,依家攪緊個祝禱會,好似下星期6,今日開始,我會每天祝福麗麗.........
清風 發表於 29-8-2013 21:46
/ t1 ~% K/ L0 E/ a& H麗麗精神好似差左,依家攪緊個祝禱會,好似下星期6,今日開始,我會每天祝福麗麗......... ...

1 o% j: b7 ^+ d+ _! j8 @5 o係呀我都唔帖佢啲相呀,費事睇到唔開心及不安,而家好多人籌款,因醫療費會好貴,祝褔佢早日康復,及期望虐待狂魔早日繩之以法啦
清風 發表於 29-8-2013 21:46
% ]0 @  h5 s/ b9 @6 {% l3 l麗麗精神好似差左,依家攪緊個祝禱會,好似下星期6,今日開始,我會每天祝福麗麗......... ...

4 ~5 w1 i+ e' k* k( {好似暫定九月七日星期六,時間是晚上七點至八點
5 q' W; u# _! A) G0 J
) K. W9 s4 b+ d$ `' D2 c5 @八月廿六日於荃灣發現被斬去右後腳的四個月大流浪貓,受害一週始被發現, 現時仍在診所留醫,仍未渡過危險期。 ' R' X* N3 `" t; @, S' P
; m- e0 V( p0 w( I
這次是嚴重虐待動物的案件,遺憾的是當動保專員致電警民關係科求助時, 得到的回應是冷淡的"一隻貓啫……"。 自我們要求成立動物警察, 警務署長曾偉雄表明沒有必要, 由此可見整個警隊的文化也漠視動物權益, 由管理層到前線警員由上而下的輕視虐待動物案件,不視為刑事案處理,直接鼓勵了行兇者。 如果麗麗來到這個世界有一個任務,就是要讓我們看到成立動物警察的必要及迫切性,令警方不再逃避!
+ [# C  c; P: f( n* a$ l 5 S; S. l0 C0 q- |
今次舉辦”麗麗祝禱燭光晚會” , 除了為麗麗漫長的康復之路送上祝福外, 亦希望為所有流浪動物送上平安的祝福,更祝願香港可成為一個人畜共融的和諧社會。 請大家預留九月七日的晚上,犧牲你假日的一個小時,一起站出來,為麗麗、為動物出一分力。 集會一切詳情,將稍後公佈。九月七日,不見不散。" C5 g2 N2 N5 }% U0 e
wahtung 發表於 27-8-2013 14:30
- ?9 ]: ?3 N) ]+ N% f希望啦

6 H2 S. [0 j; Y  d( m有個捐款戶口幫助麗麗, 大家支持下啦, 我都會支持
+ |0 H- O1 R3 X7 _+ E! |8 f: s. K+ u/ {0 V
睇下邊間銀行先
清風 發表於 27-8-2013 18:02
/ v6 |/ l; {8 q* b好殘忍,我唔想聽........

8 R1 P% Z* f$ X$ S8 R4 n有個捐款戶口幫助麗麗, 希望大家支持下啦
smallcat 發表於 29-8-2013 23:01, Q* o0 [+ u3 ?& N, h) f0 G5 G  C
有個捐款戶口幫助麗麗, 希望大家支持下啦
. x: |4 R/ Q, k' y9 s5 A, }: @! m5 \
一定支持吓
smallcat 發表於 29-8-2013 23:006 j" `- c. }" k* V/ c
有個捐款戶口幫助麗麗, 大家支持下啦, 我都會支持
' A5 ]! o. p# R  n0 P: b7 q; O8 e2 \$ A, F
睇下邊間銀行先 ...
+ C4 }: j/ a' C  R0 O2 }& K) k
好似獅子銀行