破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

都係貓一隻啫

smallcat 發表於 3-9-2013 15:30
$ Y2 B$ `  b+ ?3 I+ l即係個病人在醫院剛食翻野, 就要轉院, 激暈
; E3 i# r7 {/ A1 M  G
可以咁講,因公安,漁記及愛協係鐵三角
wahtung 發表於 3-9-2013 15:30
0 W4 ]8 C; _# g/ Q. W佢哋就係憑最尾呢句+ J5 z7 o+ q/ |- H5 c: O

+ m* G" e. }/ H  B' d# R; e但係寫報告呈堂,我哋比較有經驗。
2 C1 O8 Y- E3 h4 l" [5 v, p4 d
阿黃係邊位?
wahtung 發表於 3-9-2013 15:28
2 k+ \, |7 Z  [- P% s: V2 Q要食多啲,增强身體為未來要做手術打塲仗作好準備

' R) q  M: r' [" P5 j& u8 \係, 食得野都放心D, 因為咁細隻食野先會有翻營養, 身體機能先會正常翻
wahtung 發表於 3-9-2013 15:30! E2 S" p  O, |, S  P
佢哋就係憑最尾呢句# h; n% g; p: N. @7 S) _7 D

6 e  ]! V  X/ X0 v/ A但係寫報告呈堂,我哋比較有經驗。
% \6 r+ d2 x' t$ `' D" J
完全冇法理依據!!!!真係 DKLM __________ @^#*$^@*&^#*$ (下刪一萬字)
smallcat 發表於 3-9-2013 15:33. r7 Y  c% @! e4 R) ]/ K7 O
阿黃係邊位?
1 c  w6 n( Y* C9 A8 T
貓兄你嘛講笑,佢即是話交比佢哋,佢哋不嬲寫報呈當係熟手技工嚟9 b* c: ?) s- R9 p' V' w

+ e- y  b# p$ R9 |1 E佢地係好有經驗寫 “統一標準答案” 嘅報告呈堂, 因為單單案都係無可疑, 係被流浪狗襲擊致死呀嘛
9 l% V  x' e# t8 W
smallcat 發表於 3-9-2013 15:34/ R  v' Z; X$ o9 v. g) j
係, 食得野都放心D, 因為咁細隻食野先會有翻營養, 身體機能先會正常翻  ...
& v7 E' h$ r/ _' }3 Q6 _3 {
希望如此
devilfish 發表於 3-9-2013 15:36% a& |4 _6 x8 R# A5 x9 n
完全冇法理依據!!!!真係 DKLM __________ @^#*$^@*&^#*$ (下刪一萬字)
* l7 [5 }, x5 Z  L: b' D  I
昨日聽到個人都好燥火
devilfish 發表於 3-9-2013 15:36
, d2 y) D, ~" `/ a完全冇法理依據!!!!真係 DKLM __________ @^#*$^@*&^#*$ (下刪一萬字)

* L1 I  w+ H3 P- a1 ~  h" K. U& N 發火都無用, 如有閒錢捐款小小支持下麗麗
wahtung 發表於 3-9-2013 15:323 \7 g# |' q$ D2 ?0 r) U0 d  A
可以咁講,因公安,漁記及愛協係鐵三角
6 v- F; h4 J' @
鐵3角唔係 涼震波 咩? 不過, 依家個波唔震
smallcat 發表於 3-9-2013 15:59
8 r/ V, S# ]" F9 x* b9 z! u4 O鐵3角唔係 涼震波 咩? 不過, 依家個波唔震
; u3 v8 @$ Q8 g2 x+ l8 ]
涼震波唔係鐵三角,係天地人三魔
wahtung 發表於 3-9-2013 16:012 A+ f$ O5 N( U" N, R
涼震波唔係鐵三角,係天地人三魔

* K# h: B3 A5 o; k  係 癲地淫
smallcat 發表於 3-9-2013 23:22  p& _! N0 e* q+ A& R( M7 I# u: ^
係 癲地淫
/ l) Z  @+ J7 C, T9 X( a
係呀,日後睇爬
wahtung 發表於 4-9-2013 00:55
* L4 n9 V* R+ B6 r3 {係呀,日後睇爬

3 p" u6 Q4 B* i* s3 Z6 k癲涼波地震淫?
smallcat 發表於 4-9-2013 00:59
0 F' C) h0 @9 f2 J癲涼波地震淫?

6 R) k0 g4 Q9 s- E4 N' S麗麗已脫離危險期呀! r6 F/ W3 U: f. x# |

1 i7 K! ^( d$ ?( l  I# u9 v, b. F早前遭狂徒斬腳的幼貓麗麗(圖),經過10天治療,昨晚脫離危險期。治療麗麗的非牟利獸醫服務協會,昨晚宣佈喜訊。該會執行主席麥志豪形容,麗麗能逐漸康復是奇蹟及福氣,未來兩至三周會將麗麗養得肥肥白白以應付手術,將來可望以三腳行走。而市民至今已為麗麗累積籌得16.7萬元捐款。5 z, J% Q: @" X0 Z( F5 Z- b

" C! I; L  ]% l* w. }- N" S
3 `, G" D/ ]0 ?# Y" z
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20130904/18408492
% ^  @1 e( g# h* \- K
wahtung 發表於 4-9-2013 11:275 V% m; @6 f& x* }, L- Q
麗麗已脫離危險期呀8 d# E, Q# {8 b, q( Z
% q; M% e8 B0 r/ \  c8 i
早前遭狂徒斬腳的幼貓麗麗(圖),經過10天治療,昨晚脫離危險期。治療麗麗的非牟 ...
& B# x, q2 n0 Q1 g
好事
smallcat 發表於 4-9-2013 11:42
6 U, m! c0 C0 a* W3 `  g好事

_2 n) P) D! z) K) l佢生命力及鬥心真係好强,好多人都學唔到
wahtung 發表於 4-9-2013 11:53
( c1 r. M' |1 `; F8 e) j佢生命力及鬥心真係好强,好多人都學唔到

* e  n8 ^( k/ y; _9 N都係, 好似芷君, 一樣咁強
Lai Lai in npv 麗麗苦難之路,希望牠早日康復,亦將兇徒重判
1 Y( l# f+ m: Y, c9 u+ ?  d7 V/ D0 P7 L4 `% }' B# E
最新消息,麗麗手術成功3 T$ U; x4 h7 W# h  {* q0 F, |