破產聯盟

都係貓一隻啫

smallcat 發表於 28-8-2013 15:49& r; Z4 z5 j3 w
依家D人, 有權力個個為自己服務, D乜野施正去Q晒邊?

3 k7 T" b8 X- b. g9 J+ u2 Q無符,仲係大把人支持皇上,除咗啲C9,其實仲有大把中產都好支持佢架
wahtung 發表於 28-8-2013 15:52
7 {. m9 E) o# F( b" V7 ~: k! X# l$ @浪費資源又如何,啲C9仍然咁支持佢

, q' s3 _( n" [0 O2 y  Q+ X仲有25%人支持佢, 好野, 傷港有運行   
: ~( W7 y( E5 e( K9 Y) V: }1 I$ g- O( j+ d2 j% l2 ]- Z
我唔知 講大同鐘大個D乜野調查, 仲有25%人支持, 唔怪得傷港攪到今時今日咁, 出老黑乜差做唔到仲可以支持& X; l* N7 H% L) o: w/ W# ]. b

' [- |8 K" v5 _2 O* R8 X  U再過兩年, D父母可以將D女嫁晒比強姦犯了, 反正道德標準已經唔同晒, 有錢有權力就得
wahtung 發表於 28-8-2013 15:527 r: i( ^* U- D  m
浪費資源又如何,啲C9仍然咁支持佢
% E7 A9 F5 }+ S) u
強姦犯, 坐完監=處理左   好野!   
- g; C" j5 L. a+ _  ?. u" t既然處理左, 就唔存在強姦過任何女性
% F: h1 ?- t( E9 Q& R3 ~8 |2 u' f- I# P0 }

/ E5 T! A( F! d8 X
smallcat 發表於 28-8-2013 16:00& ~1 J& g7 Y. f6 W# h6 o( X: c. o
強姦犯, 坐完監=處理左   好野!    7 H# D  |5 {, t; F, t& g
既然處理左, 就唔存在強姦過任何女性
$ i( Y3 B1 e8 `- s% Y* A- X3 m$ F  K
咁似佢僭建單嘢
smallcat 發表於 28-8-2013 15:59
( g3 _( ]. f8 y仲有25%人支持佢, 好野, 傷港有運行   
/ E6 L3 n+ K. i) s
0 L! s$ S8 @% H0 p* p我唔知 講大同鐘大個D乜野調查, 仲有25%人支持, 唔怪得傷港攪到 ...

! ~& e" |- m; C8 w0 v如去到咁,同上面有乜分別昨日上面有單男童被迷藥後取去一對眼球,你話仲有乜嘢道德可言
wahtung 發表於 28-8-2013 16:01, x; m5 ?2 x! k2 a' S6 Z' I
咁似佢僭建單嘢
" r5 O, k( B, W2 J7 z3 A5 X
處理左=無野   呢樣好野/ L9 [2 H7 U* s0 x
. F' l9 ?) t0 W5 L6 l9 @) @# `
以後小朋友遲交功課, 記過, 補交翻=無野    記過取消, 好野
wahtung 發表於 28-8-2013 16:01/ r2 X" ^+ q0 F# H5 I
咁似佢僭建單嘢

6 ?: A# p/ y) u% l8 E+ ?以後D痴漢, 偷拍完裙底, delete翻D片, 處理左=無野    好野
wahtung 發表於 28-8-2013 16:017 \: X! D! V! y8 H% o6 q/ B
咁似佢僭建單嘢
) I5 ]8 |1 W/ j1 E
以後D人在超市偷野   放翻原位,  處理左又= 無野   好野
smallcat 發表於 28-8-2013 17:21" H5 i  D, l1 W4 q, S5 r
以後D痴漢, 偷拍完裙底, delete翻D片, 處理左=無野    好野
! j4 Q/ T$ C* S: X4 t0 k. p- c
皇上啲邏輯就係咁
wahtung 發表於 28-8-2013 17:25
( f" L$ S7 B' b# ?' m皇上啲邏輯就係咁

6 v+ l+ F/ u  B8 O" n- Y0 H  F支持皇上做多9年, 做多9年睇下支持率幾多
smallcat 發表於 28-8-2013 18:09
# G, G8 p# k- i$ X; I9 p+ b  l  E支持皇上做多9年, 做多9年睇下支持率幾多

! T+ p( [  J! S  f! Z餘任四年應該無問題,但再續我睇未必
wahtung 發表於 28-8-2013 21:37% {, ?) _+ B8 ]/ w
餘任四年應該無問題,但再續我睇未必
6 k" |, j6 i3 k$ f! V9 V0 G/ j3 x
羅輯係咁, 但依家乜野事都會發生
1 G, X# q- x' _  E
8 {4 n: x$ K' `0 q相信幾年前無人會睇到依家咁大平盛世  & Z3 V" T, H: w5 V9 F6 _  Y
0 a# @: h; d# ~2 ]  e9 R
有當年唐太宗的風範, 皇上萬歲
: t6 K- Z: {( A2 x2 C
( \! S/ w) X; R9 ^8 f
Post from:  - 6 mins ago.: u# m0 ?$ l1 J9 j& G; s% e/ G
麗麗今日的精神好像差了。% w7 `) B9 I+ S1 v* e1 W6 l. p( A
我用手心按著她的身體,感到她的熱力,一呼一吸的像說著話。
; M( {: `- ?! k/ t' C6 @小朋友,你真的懂說話就好了。
1 |4 K+ Y( a3 s) M5 a
" k/ i% t: c$ t( N' X+++++% t( F- Q5 Q- g; h& G9 H7 ^4 C
: }7 l% k/ R1 N8 h
大家繼續凝聚正能量,
9 A$ }. C8 K: `( ?/ m1 e幫牠打氣加油,早日康復!

3 u; B; c" \5 Y$ y
麗麗精神好似差左,依家攪緊個祝禱會,好似下星期6,今日開始,我會每天祝福麗麗.........
清風 發表於 29-8-2013 21:46
4 S' [& }5 r4 E6 g% u6 K) `0 @麗麗精神好似差左,依家攪緊個祝禱會,好似下星期6,今日開始,我會每天祝福麗麗......... ...
" s# H/ x# J) f9 L$ m% b% D
係呀我都唔帖佢啲相呀,費事睇到唔開心及不安,而家好多人籌款,因醫療費會好貴,祝褔佢早日康復,及期望虐待狂魔早日繩之以法啦
清風 發表於 29-8-2013 21:46
3 k+ {. ?( \3 G+ `9 Z麗麗精神好似差左,依家攪緊個祝禱會,好似下星期6,今日開始,我會每天祝福麗麗......... ...
( k- u! w& ]  Z
好似暫定九月七日星期六,時間是晚上七點至八點
# l! V% Z' Y8 D# H5 u1 D
( n' Z4 s0 [. A9 i5 P0 s2 V/ d* P八月廿六日於荃灣發現被斬去右後腳的四個月大流浪貓,受害一週始被發現, 現時仍在診所留醫,仍未渡過危險期。
( ]7 U" Q; `5 Z6 u. Z 5 i* {: I$ T7 t# n
這次是嚴重虐待動物的案件,遺憾的是當動保專員致電警民關係科求助時, 得到的回應是冷淡的"一隻貓啫……"。 自我們要求成立動物警察, 警務署長曾偉雄表明沒有必要, 由此可見整個警隊的文化也漠視動物權益, 由管理層到前線警員由上而下的輕視虐待動物案件,不視為刑事案處理,直接鼓勵了行兇者。 如果麗麗來到這個世界有一個任務,就是要讓我們看到成立動物警察的必要及迫切性,令警方不再逃避!
3 O8 x# w& T9 w. Y. Q/ H: W
$ S4 @7 K- S6 R 今次舉辦”麗麗祝禱燭光晚會” , 除了為麗麗漫長的康復之路送上祝福外, 亦希望為所有流浪動物送上平安的祝福,更祝願香港可成為一個人畜共融的和諧社會。 請大家預留九月七日的晚上,犧牲你假日的一個小時,一起站出來,為麗麗、為動物出一分力。 集會一切詳情,將稍後公佈。九月七日,不見不散。
& x' l3 v3 H0 ]7 ~& M" Z
wahtung 發表於 27-8-2013 14:30
0 ~7 J/ G/ B, z8 K希望啦
1 b/ U9 P5 _' t+ i
有個捐款戶口幫助麗麗, 大家支持下啦, 我都會支持( p1 F3 r0 T# x" Q! b# l
; F3 T8 C1 P: e( _1 @
睇下邊間銀行先
清風 發表於 27-8-2013 18:02
( e" K% v, ~# |0 U/ T' `- j3 i好殘忍,我唔想聽........
. a0 E" ^  g! W" p3 _0 Q
有個捐款戶口幫助麗麗, 希望大家支持下啦
smallcat 發表於 29-8-2013 23:011 ~6 |8 `, T5 e) d1 [. o. D$ I
有個捐款戶口幫助麗麗, 希望大家支持下啦

/ |: H0 G0 W0 w一定支持吓
smallcat 發表於 29-8-2013 23:00
+ L0 u% ^. _& J4 ^: b有個捐款戶口幫助麗麗, 大家支持下啦, 我都會支持# _9 ?% Y/ E) g/ _
( L- ^1 a+ k$ t- z. I
睇下邊間銀行先 ...

) j9 Y% L7 R! {+ p8 X- t9 ]好似獅子銀行