破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

都係貓一隻啫

smallcat 發表於 3-9-2013 15:30
* I* q$ G4 r5 Y1 H即係個病人在醫院剛食翻野, 就要轉院, 激暈

$ Z4 ^# O  q' \6 K3 |可以咁講,因公安,漁記及愛協係鐵三角
wahtung 發表於 3-9-2013 15:30
/ N, v5 C- h' e, o2 P佢哋就係憑最尾呢句
! `4 g1 q( d1 Z# a
/ a/ P& T7 G/ }0 F9 l- B2 S% }但係寫報告呈堂,我哋比較有經驗。

3 E7 b& N- x# y  h  S/ x( e阿黃係邊位?
wahtung 發表於 3-9-2013 15:281 J( V7 U: s2 k) j4 N$ M
要食多啲,增强身體為未來要做手術打塲仗作好準備
% i. a9 t8 i* g* v" J$ }0 I
係, 食得野都放心D, 因為咁細隻食野先會有翻營養, 身體機能先會正常翻
wahtung 發表於 3-9-2013 15:30
1 A5 k' Y! ~4 W; R  A佢哋就係憑最尾呢句: [' n4 l. t% e
# a4 {5 g* |: L  ?
但係寫報告呈堂,我哋比較有經驗。
9 V, n9 y, H- W+ G- R) Q
完全冇法理依據!!!!真係 DKLM __________ @^#*$^@*&^#*$ (下刪一萬字)
smallcat 發表於 3-9-2013 15:33; \8 x7 k7 W+ i+ f% C* u
阿黃係邊位?

- W  d4 V& h( `貓兄你嘛講笑,佢即是話交比佢哋,佢哋不嬲寫報呈當係熟手技工嚟
0 q9 ]+ D% K& q4 @% s3 Q. b9 |# [( P& n- m$ a
佢地係好有經驗寫 “統一標準答案” 嘅報告呈堂, 因為單單案都係無可疑, 係被流浪狗襲擊致死呀嘛6 C  {, _  B, K8 |/ j- W% z  W4 f1 m
smallcat 發表於 3-9-2013 15:34
1 u/ l2 j) h# Z# y. z: S係, 食得野都放心D, 因為咁細隻食野先會有翻營養, 身體機能先會正常翻  ...
. a! i( I3 I; l8 P  z' V$ F5 _" q
希望如此
devilfish 發表於 3-9-2013 15:36
2 i- J, _6 S& a( ?0 C完全冇法理依據!!!!真係 DKLM __________ @^#*$^@*&^#*$ (下刪一萬字)

* [: m% z! _) C9 o$ o- O昨日聽到個人都好燥火
devilfish 發表於 3-9-2013 15:36" @' c* G& a+ U: O
完全冇法理依據!!!!真係 DKLM __________ @^#*$^@*&^#*$ (下刪一萬字)
& |% G- f3 a5 Z  W- v6 Z7 D+ o
發火都無用, 如有閒錢捐款小小支持下麗麗
wahtung 發表於 3-9-2013 15:32- J- ^$ J) R" ^0 y: r
可以咁講,因公安,漁記及愛協係鐵三角
8 u9 w0 g0 W& W; e
鐵3角唔係 涼震波 咩? 不過, 依家個波唔震
smallcat 發表於 3-9-2013 15:59
% {: C2 s( k4 f0 m7 Z鐵3角唔係 涼震波 咩? 不過, 依家個波唔震
# n' S0 K1 ]* z) [7 X
涼震波唔係鐵三角,係天地人三魔
wahtung 發表於 3-9-2013 16:01  u3 A+ s( D8 ?4 A, _
涼震波唔係鐵三角,係天地人三魔
" M2 \. O3 X) p7 l) l! f* u2 T
  係 癲地淫
smallcat 發表於 3-9-2013 23:22
* @5 _! f5 \# v* i( ~係 癲地淫

5 t% R* M% N( _( d, d, ?# l6 x係呀,日後睇爬
wahtung 發表於 4-9-2013 00:55* r+ X. w7 U: B  W2 O, c+ O6 w
係呀,日後睇爬

) x. Z5 G/ e) F4 E癲涼波地震淫?
smallcat 發表於 4-9-2013 00:597 _6 K/ F0 {5 v) B
癲涼波地震淫?

" E2 P8 |, ]5 k% y8 G4 E: A麗麗已脫離危險期呀2 X7 a, i5 m8 V+ @/ x* v  e
- _& s6 f( p) w) r
早前遭狂徒斬腳的幼貓麗麗(圖),經過10天治療,昨晚脫離危險期。治療麗麗的非牟利獸醫服務協會,昨晚宣佈喜訊。該會執行主席麥志豪形容,麗麗能逐漸康復是奇蹟及福氣,未來兩至三周會將麗麗養得肥肥白白以應付手術,將來可望以三腳行走。而市民至今已為麗麗累積籌得16.7萬元捐款。
/ F2 z+ e7 T' m! k7 h+ _  \8 U8 R$ B1 F% \3 ?: x  P

" q% H, Q6 k4 b; Phttp://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20130904/18408492
  X) f* q: p2 n, f. ~' g& }" W
wahtung 發表於 4-9-2013 11:27
8 [( @4 U1 `" o: E6 Z0 i' @* S麗麗已脫離危險期呀2 ~! A- g# S# M8 @, J) E

; }2 e4 H9 S# M早前遭狂徒斬腳的幼貓麗麗(圖),經過10天治療,昨晚脫離危險期。治療麗麗的非牟 ...

! O' L2 U/ h* F4 ]* z+ S, a好事
smallcat 發表於 4-9-2013 11:42
1 `8 B% U- I4 n# ?好事
% S- a$ n7 l/ [+ Q& l5 n
佢生命力及鬥心真係好强,好多人都學唔到
wahtung 發表於 4-9-2013 11:535 O; \- o( n$ r0 {& E9 T9 J; e
佢生命力及鬥心真係好强,好多人都學唔到
: r# Z# s- A: \1 N
都係, 好似芷君, 一樣咁強
Lai Lai in npv 麗麗苦難之路,希望牠早日康復,亦將兇徒重判
7 {+ ], I: l" y
# D% Y7 S" W2 N8 T
最新消息,麗麗手術成功: ]/ g! k. m1 @