破產聯盟

查看: 12994|回復: 41

X

關閉 [複製鏈接]

...........................

評分

參與人數 1城市人氣 +50 城市金錢 +100 城市魁力 +50 城市權力 +25 收起 理由
admin + 50 + 100 + 50 + 25 有用資料

查看全部評分

用第二個另類方式會蝕好多利息呀
如之前教跟外判直接用 E- mail 給破署主任申請解破書,無可否認並不是個個都可以,但經過幾個月實戰,發覺每十位依此方法申請,會有三四位成功,

幾個月實戰! 你日日去申請解破証明?  佢地有冇話你煩?

十位申請3-4位成功! 你識噤多朋友都破產又最近全部解破仲個個破署主任跟?   勁

除非你去咗破署做?  係就好咯,記得做嘢快手啲等其他破產人都好以亞新會員KUNGFU,即日到菁3個鍾就比解破書佢...功德無量
承教, 一於試下方法一, 多謝指點。
kungfu 發表於 8-11-2013 20:50

kungfu 哥,試完報告一下。多謝。唔該。
admin 發表於 8-11-2013 22:23

一定.
admin 發表於 8-11-2013 22:23

........ 不過要等多個幾月先至有三個用入息証明。
你實有計的…呵呵呵呵
eva 發表於 8-11-2013 17:31
冇錯,17 個月利息粗略計算要俾 4000 仟左右,以方法二一年內出到咭總成功率係 70%,咁自已諗下去唔去博 ...

咁用第一個方法呀,最多蝕120元
kungfu 發表於 8-11-2013 20:50

咁用邊個方法??

就係直接去AXXN申請, 不過出糧紀錄暫時只有一次, 要等陣。
kungfu 發表於 8-11-2013 22:44
就係直接去AXXN申請, 不過出糧紀錄暫時只有一次, 要等陣。

但樓主話要最近三個月的紀錄,只得一個月紀錄,有無聽電話成功率咪大減??
北鬼首 發表於 8-11-2013 22:51
但樓主話要最近三個月的紀錄,只得一個月紀錄,有無聽電話成功率咪大減??

所以咪要等多兩個月先至可以遞表申請囉。
kungfu 發表於 8-11-2013 22:54
所以咪要等多兩個月先至可以遞表申請囉。

咁麻煩唔申請囉,借咗又唔係唔使還,費事吹水唔抹咀
eva 發表於 8-11-2013 23:17
你係都要質疑 !你知否屯門有一間顧問公司,專幫人攪破產、寄年表、解破、四年一條龍服務,名叫 X 河顧問 ...

可否知顧問公司可信程度有多少??有街招的話,應該唔止你看得到,如口啤咁好,阿炳都知啦,井底蛙是誰,啊啊啊!
eva 發表於 8-11-2013 23:41
佢亦係曾經破過產,無所事事,專門研究刁鑽破産踩線問顯,你來到屯門就會見到...... 呀~~~ 好似賣廣告添 ...

無所事事大有人在,啊啊啊