破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

大頭仔.收貨囉喂

本帖最後由 bb_q_888 於 16-1-2014 01:14 編輯 ; ^' ?5 u+ a: _( k4 S" c
wahtung 發表於 15-1-2014 22:115 I5 ?- l6 d3 m* Y$ h8 Y; j* [( ?( m
但米粉包湯包都好濃架,不過米粉始終唔夠麵咁飽

- G2 V4 ]7 P- f8 a( u係冇咁飽,不過即食麵一般經油炸,醫生千叮萬囑唔食(血壓高)。2 i, {+ e! m' v3 A2 E
有関湯包我都麻麻地,好耐之前有新聞話湯包D干什菜被查出用爛菜做,
  T% [& b# J5 v- H' h- u: i8 N& _4 c4 w6 ~從始我都有左介心,湯包用一半,如果唔夠咸,可以加鹽/餸……4 J+ y- H$ `! [9 n
如果咁食唔飽,可以加面包、其他什糧。  _* z: j7 }* C% C  n1 N

4 \' u, U  I, Q" V7 T自從仔女長大,我家都經常開住家飯,新鲜野始終比較有益。
% @* i2 N' y' l: j9 b7 c- W. e健康是財富,你都要食好D,唔好食太多即食麵。7 }$ P" p) n+ H  a; {

# e" C! S* l& F# L8 j貓又好、人又好……都要食得好。\(^o^)/+ j; k0 P0 p( t' f1 N
$ l% l; T4 T! O- n3 a. t
bb_q_888 發表於 16-1-2014 01:137 h8 q% h# i- k7 i3 Q/ a* ]
係冇咁飽,不過即食麵一般經油炸,醫生千叮萬囑唔食(血壓高)。, {- I& z1 m3 e! ^+ G, E! s1 Q1 a
有関湯包我都麻麻地,好耐之前有新聞話湯包 ...

# C8 Y" Z) i* v, d2 r& m: R: jQ 姐,有時生活迫人都唔諗得咁多,日頭返工放工後都好攰,求其飽就算
8 S6 E6 p7 L, w! p3 v6 p9 {
5D揾另一半幫手(^_-)
wahtung 發表於 16-1-2014 01:068 X4 K9 X8 O& {3 J( q) X0 T
姨長到,咪青根暴現囉囉

) b0 l+ j5 X; U; z, f1 O 係既咩?  皇上成日姨丈到, 目露"胸"光  可能內交得多, 你知山東第六妹個個高大大煲
wahtung 發表於 16-1-2014 01:16
+ C: m3 U1 ?7 U+ `) HQ 姐,有時生活迫人都唔諗得咁多,日頭返工放工後都好攰,求其飽就算 ...

2 W% p6 A4 E5 L: z 華兄, 溝件住家菜就有住家菜食架喇  ! h, k1 ?' z2 C6 ]

6 A1 _9 ~4 Z; [* h2 m搵個識煮飯既港女
smallcat 發表於 16-1-2014 10:27
- g7 e' f, S: ?$ R& a9 e- X2 j2 L華兄, 溝件住家菜就有住家菜食架喇  * @; H- ]5 s, q- P% h7 b3 M
- |# A: i* ~* ^, D
搵個識煮飯既港女
' Q: ~' P+ R+ d
溝泥就有
smallcat 發表於 16-1-2014 10:26
. N3 H: M3 R8 e; _係既咩?  皇上成日姨丈到, 目露"胸"光  可能內交得多, 你知山東第六妹個個高大大煲 ...

1 ^% T3 k- p2 ]皇上叫啲後生仔完成碩士後去廣西發展做性奴,咪日日姨長到囉
wahtung 發表於 16-1-2014 11:33
' u4 ^1 \$ q+ _$ d4 S: A皇上叫啲後生仔完成碩士後去廣西發展做性奴,咪日日姨長到囉
: v: h, D5 i, m& J4 B4 d
皇上理論係, 後生仔唔去廣西或內外蒙或大沙漠或大西北搵食無前途
wahtung 發表於 16-1-2014 11:32# B7 S- ]9 H0 k
溝泥就有
" f! [" I, F; D0 K' W; h
  搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥
smallcat 發表於 16-1-2014 13:19" z+ h6 E& j( @/ [- R
搵個識煎隻太陽蛋都ok架喇, 或識煲下粥

3 J8 ?# n/ Y7 c$ r) p依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦
smallcat 發表於 16-1-2014 13:185 M' w0 K6 D% X  X6 @( |) B
皇上理論係, 後生仔唔去廣西或內外蒙或大沙漠或大西北搵食無前途 ...
7 B1 B9 W+ z5 p
其實佢up乜嘢佢係咪黐咗線廣西係啲賊著早先去,因貪大把山可以匿埋
wahtung 發表於 16-1-2014 15:39
2 A+ h6 |6 v5 R6 D5 U其實佢up乜嘢佢係咪黐咗線廣西係啲賊著早先去,因貪大把山可以匿埋

: z% X( l& I" c  O9 r4 U7 Q發展硬道理, 愈荒蕪愈多機會
wahtung 發表於 16-1-2014 15:38
+ y% n% H, Y( s7 o7 J依家禽流感呀,仲食太陽旦,食熟旦啦

$ S1 p  Y. E! e' A/ D! M1 d5 f係, 依家唔敢食太陽蛋住, 多菌
smallcat 發表於 16-1-2014 16:539 |3 j+ F# C# A0 w! `  }  T
發展硬道理, 愈荒蕪愈多機會

& P2 w) U' O" g* U+ {/ K或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35
# E3 Q: {7 L9 I. H或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
2 h. k2 `( _3 N" `" ?
廣西有乜特產?   皇上叫我地去種米定種菜?
wahtung 發表於 16-1-2014 20:35
! y% X9 d; o* A$ @4 z5 M1 y或者在廣西開創AV市塲囉,完成碩士課程去廣西做男優都唔錯選擇
/ B* X( e$ {% E# L/ x2 m
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時有好多人支持佢, 唔like佢就掟晒去廣西 聰明
smallcat 發表於 16-1-2014 22:02! U8 Y; a% ^" K- y; \+ ^
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時 ...

) K, v2 I( l8 g4 |: Z; @6 R5 c但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀
smallcat 發表於 16-1-2014 22:02. {" e" }9 I8 m7 q
皇上成日叫班年輕人上去廣西, 咁有好多好處, 少左班食室米嘈佢, 地方空左出來又可以比多D新人民來, 到時 ...

: c! ?0 M$ R, a& o% t$ E7 @- ~+ V但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09
- g# a0 ], N. D+ Z, c7 w$ S但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?

; d6 }7 o7 @6 J) k. \  ~ 以前長征都係咁  當充軍  訓地下咯
wahtung 發表於 16-1-2014 22:09# ~: Z7 q" s& [# k; e! B3 w
但啲後生仔啱啱讀完書,邊度有樓加按呀點去廣西啫?
. O( W5 n; g5 n& r) ?
讀完書已經十幾廿個債, 再借埋財仔大耳牛仔  好快好多新人進來