破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

大頭仔.收貨囉喂

Heihei 發表於 8-3-2014 00:25& x4 h# c9 |) ~. Q' @
你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?

* ^) c! i2 l  \- a. p: \  \ 你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識
, ?% [) ~2 O6 R
! I8 W7 y' \0 J' D( r仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水
Heihei 發表於 8-3-2014 00:31
; ]+ l/ t( T) N/ o/ m! r/ Z但真係唔好成日食公仔麵,係博佳買個20蚊肉餅(有時有D就到期會12-15蚊),煮一嘜米都食到兩餐。 ...

1 _% X: \2 H; g7 ~2 x無所謂,至緊要夠方便就得,因私人時間唔係咁多
Heihei 發表於 8-3-2014 00:19% g, }7 ?4 y- N1 l* H
佢一定好開心啦.........7 C' O3 C' e. B* \0 X
佢係唔係咩牌子都食0家?
  I3 z1 G) j7 _  M; c. @8 Q
都可以咁講
smallcat 發表於 7-3-2014 22:18( [2 H, ~2 }9 J/ R& z. O
咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕

! f: M) ^; [# @- h; \佢驕咗好耐啦
smallcat 發表於 8-3-2014 11:195 l# A+ o' r+ Y7 {/ W3 n& ]3 Q
你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識 0 W6 X6 H2 u" _6 s

% X: Q5 h6 H  H# N" r& F仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水  ...
# h6 C5 r1 @3 w8 z3 V+ p7 x7 j: r
有無咁誇呀?
; J  J: n: \* {$ h% z

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

$ s/ V% q1 H2 H. a% `$ S! t

本帖子中包含更多資源

x

8 H  l' R: m( `6 j

本帖子中包含更多資源