破產聯盟

大頭仔.收貨囉喂

Heihei 發表於 8-3-2014 00:25, {& m: Q, v0 _
你要求都幾底,煎太陽蛋煲粥就OK?

3 Y4 J4 k' v% S' B9 i- P# ] 你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識 ' ^3 Y7 E( K' O" B& ]$ p
1 Q3 g9 V* g" E  q9 r- f- u& A
仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水
Heihei 發表於 8-3-2014 00:31$ Q, m) H. s6 `" K& z( _
但真係唔好成日食公仔麵,係博佳買個20蚊肉餅(有時有D就到期會12-15蚊),煮一嘜米都食到兩餐。 ...
' j* [; a0 F; U  a# J+ E6 h" ?
無所謂,至緊要夠方便就得,因私人時間唔係咁多
Heihei 發表於 8-3-2014 00:19
4 v" s+ @( O3 j% I; [* d) f- S( [5 d$ k佢一定好開心啦.........
1 ?. n- r5 j0 v$ }& q2 i佢係唔係咩牌子都食0家?
+ {/ ^1 Y2 ]3 `3 O1 V
都可以咁講
smallcat 發表於 7-3-2014 22:18
' o; a3 C  n9 W$ l4 Q+ G咁正既罐頭  千萬唔好未富先驕
' ?' @0 T3 I5 z) n) F" I/ P
佢驕咗好耐啦
smallcat 發表於 8-3-2014 11:19
/ `- r- P7 N/ k1 C你真係唔知好多港女連 煎蛋都唔識 . O2 O/ z! Z; m9 A( C5 V
4 y0 @8 s* j5 Q8 v+ u
仲有 有D公仔麵都唔識煮  成包麵連包裝袋放入水  ...

0 e5 i- Q$ _% w' p* |' I! _& N有無咁誇呀?

5 A% e( s6 }) r/ c1 G. ?6 B

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
( C, V5 Y0 ^" L/ C3 a

本帖子中包含更多資源

x
# L0 [. |/ M: t; W: ~

本帖子中包含更多資源

x