破產聯盟

查看: 6349|回復: 30

NALA 鬥雞眼貓輯

牠靚仔嗎
, K4 Q- V3 F" C* |# l' n
$ E; I( I7 @( p3 c7 t6 ]  J* W

7 n* {/ u6 B* ?) o1 y5 @% J; J7 a% }& J

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
quite good quite good
巧靚仔喎,一定巧多女。
d腳仔好似幾短下喎
繼續有佢啲相
# ?' H- n6 j3 \  i) U: |: j" }/ v" i' [% g" w9 ]/ m! O0 c& @7 k2 j
) g  ^4 j) K: f3 i- v3 L* l

4 E. E% B+ o; f. b4 h# F) ~0 [

本帖子中包含更多資源

x
你一定同佢戴左大眼仔
3 X. W( X7 q4 K# O- X
Heihei 發表於 12-7-2014 17:52
. a. W* W+ ^# e你一定同佢戴左大眼仔

$ j6 \/ I* i' m4 x2 [/ l呢個唔係大頭仔
. p9 l% ~" k% N3 r. K3 ^8 D( y

本帖子中包含更多資源

x
wahtung 發表於 15-7-2014 11:26; P9 I5 R8 S$ g) w, v5 I# ^* @# F1 S, C( i
呢個唔係大頭仔

2 s/ @7 M9 ^# `( J& K- v) V佢隻眼咁大咁圓,你係咪幫佢戴咗大眼仔隱形眼鏡?
Heihei 發表於 15-7-2014 23:53
1 X& w5 z! {6 c+ g5 {佢隻眼咁大咁圓,你係咪幫佢戴咗大眼仔隱形眼鏡?
& _- D8 c6 }3 d7 f- q0 ^
佢只係鬥雞,無近視及老花

1 d8 k2 m% R8 l* Y( F6 w. N. g洗唔洗咁得意呀?
" ]) d# \: c4 ~" T

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +10 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 10 鼓勵

查看全部評分

6 D/ C0 X- N3 d0 N; K/ C

本帖子中包含更多資源

x
3 N( X% }' }9 |, O7 q

本帖子中包含更多資源

x
very lovely!!
想引死我咩

/ v0 }8 B! z, E! l& _你可唔可以唔好咁得意呀?
( R; ]) t7 A, A5 @$ y7 d8 q  O* U
& e4 ~- e. b4 C6 Y/ R
好想摸下佢9 m: R1 q- C5 }4 f6 \
Heihei 發表於 4-8-2014 21:07- f) ~- R1 l1 S8 z" S; F: K3 f
想引死我咩
; O2 y# ]  J+ b+ J

2 D) M, `) i4 c/ k* o

本帖子中包含更多資源

x