破產聯盟

查看: 3652|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

我媽的新貓貓

kumiko1030 發表於 25-5-2015 03:33
: e0 s5 Y9 n  ]* H, Y' H7 a今年我仲買多咗隻仔.....圓碌碌但好惡
! z1 {: `) \- u6 W& i
店鋪相熟?有啲非法繁殖塲的名種貓一般多數近親繁殖,會有啲遺傳病,先幾日同朋友食飯講起佢家人買咗隻貓,養咗無耐耳仔好多蟲,攞去獸醫搞好耐先痊癒,搞或成兩皮嘢
kumiko1030 發表於 27-5-2015 04:46
% T+ I$ W( W0 y8 Y唔熟架,所以我嚮Q-pet買,以前一隻安哥拉波斯街價$600,佢要賣$1200。
8 T4 y4 g2 V" T! `; w# D
呢間嘢有時仲要比所謂領養費,及硬性幫佢買貓糧
kumiko1030 發表於 29-5-2015 03:57
1 R0 ]0 e) q: I" T( Z$ ~但佢成日唔踩人,好內向
5 {" X% s4 L( Z6 O
貓bb都咁有性格?少有
kumiko1030 發表於 29-5-2015 03:56
. u% x: q( E0 f* `9 L" k$ h/ O唔緊要啦,最緊要健康姐

$ E& ~7 Z2 W0 P% a7 {4 Y$ N- @% ?$ p' {因我同紅磡區間Q pets 及紅蘿蔔都幾熟的,所以先知有咁情況
kumiko1030 發表於 27-5-2015 04:47& f; A$ ]+ r2 t' M1 R: [
你放心,我好醒目,尤其係使錢

2 j4 U# V( A9 ]' V) \0 t咁精打細算,你淨唔小錢