破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

多 情 去 造 夢

傻 佬 跌 了 戒 指,於 是 在 大 街 的 街 燈 下 找 呀 找,找 極 也 找 不 到。街 坊 就 問 他,你 的 戒 指 在 哪 裡 跌 的?傻 佬 說 在 後 巷 跌 的。街 坊 就 很 奇 怪,為 什 麼 不 在 後 巷 找?要 在 大 街 找?

傻 佬 說:「唓!你 刀 傻 嘅!後 巷 咁 黑 點 搵 呀?呢 度 光 猛 吖 嘛,識 搵 梗 係 喺 度 搵 啦!」

所 以 嘛,馬 丁 你  要 為 强 國 爭 取 民 主,不 在 强 國 爭 取,而 在 漁 港 爭 取,是 很 合 理 的。
每一次活動收50萬,我去邊到搵都得!
admin 發表於 26-9-2014 02:57
每一次活動收50萬,我去邊到搵都得!

後 生 仔 搞 抗 爭,應 該 嚴 禁 老 嘢 上 台,俾 佢 揸 咪 更 加 no way。唔 係 話 年 齡 岐 視,而 係 話 佢 已 經用 咗 大 半 生 人,證 明 佢 哋 嗰 套 唔 work。如 果 work 嘅,根 本 佢 哋 唔 使 搞 今 次 運 動 啦,right!?

想 發 達 致 富,你 刀 唔 會 請 教 個 窮 鬼 啦 下 話?