破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

中出3子話有一萬人去中環中出

自從中央大力打壓!無一人一嫖,唔符合國際莞式服務之後,破聯中出3子就話要去飲仁K。

重要預計有成一萬人出席,玩一個集體野外中出!

咦…上次投票,你話有成 80萬人喎…

今次預計咁小…即係…上次…定係今次…係流架。

向西聯又話有成萬人罷課。真係…越吹就越大…

不過,如果你計埋阿A大學,阿B大學,咁都有可能的。 (老細,你唔好當我唔知學運參加人數先得架!你睇下你地的庄都無人肯做,校內投票得小小,竟然有成萬人去罷課,你真係當我…係 peter 仔!)

唔怪得要代老美成1000萬啦。搞到咁大!

拿,竟然上次都話有 80 萬人,即係幾乎全部選民都投晒你地,今次罷課,最小要講到有 60000萬人。(淨係港大都有 3 萬人啦!)

咁佔中要吹到有 40萬人坐係中環。要愛之風去叫埋小學生,BB去。

咁個數字先合情合理。

中出3子重話唔會有爆力反抗。我真係頂你唔順。咁的大話都講得出?你唔好話你無搞定D plan B 去生事啦。呢D橋,我 10 年前都見過啦。

……

唉…

其實一人一嫖,我都覺得好。但係自從見到老美用左一千個 (見到個數,見唔到,你估有幾多?),同埋係泥生屋企,一份文件都搵唔到,我就明白,呢單野一定有問題。

還 原 基 本 步。

什 麼 叫「佔 領 中 出」?聽 過「客 家 佔 地 主」沒 有?就 是 將 一 處 地 方 據 為 己 有,宣 佈 這 裡 的 所 有 主 權、土 地、財 產、人 力 等 資 源,一 切 一 切 從 此 就 屬 於 我 的,從 此 我 就 賴 著 不走。

你 要 奪 回?可 以,要 不 就 滿 足 老 子 要 求,要 不 就 和 老 子 決 一 死 戰。

撇 開 政 治 與 道 德 因 素,若 無 以 上 決 心 和 魄 力,一 切 免 談 。

「佔 領 林 志 玲」,就 是 拿 她 上 山 做 押 寨 夫 人,從 此 她 就 是 屬 於 我 的。如 果 望 兩 望 林 志 玲,心 裡 覺 得 很 high,然 後 什 麼 都 不 做,便 高 高 興 興 回 家 的,最 多 叫「意 淫 林 志 玲」。

像 戴 教 授 那 夥 人,高 高 興 興 聚 集,不 打 算 有 任 何 衝 突、不 引 起 對 方 任 何 不 便、深 恐 對 方 不 快、不 期 望 有 什 麼 成 果。自 我 陶 醉 一 輪,然 後 盤 算 著 什 麼 時 候 撤 退。極 其 量,只 叫「意 淫 中 環」。
admin/天帝

細佬多口講句,以兩位在破聯地位不宜就這議題表示立塲。人有所為有所不為,豈有對錯?

kungfu
kungfu 發表於 26-9-2014 17:30
admin/天帝

細佬多口講句,以兩位在破聯地位不宜就這議題表示立塲。人有所為有所不為,豈有對錯?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
中出對囡囡是不好的﹐所以對囡囡好D﹐切記不要中出哦!!
chongxin 發表於 27-9-2014 20:58

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
chongxin 發表於 27-9-2014 20:58

係要切記不要袋住先至中出哦
應兩個細路要求,一陣去踎街支持示威。細路都咁有heart,老坑只有奉陪。港人養狗,點會做狗?
「不 要 影 響 無 辜 市 民」這 句 話 的 陷 阱 在 哪 裡?俾 三 秒 時 間 你 諗 下,諗 完 先 睇 落 去。
覆 巢 之 下,豈 有 完 卵?漁 港 玩 完,大 家 都 沉 船。漁 港 你 無 份 架?無 人 係 無 辜 者。
屋 企 有 賊 入 侵,你 唔 幫 手 抗 賊。然 後 話:「我 無 辜 嘅,你 哋 打 還 打,唔 好 嘈 住 我 瞓 覺。」
有 無 咁 幽 默 呀?