破產聯盟

查看: 5521|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

教大家每個月136HKD用無限上網

我果日係鴨記行行下見到D儲值卡~68元兩星期上網之後問下就發現到
6 {/ [0 u2 D5 _/ j8 |& N係無限上網的7 S$ t3 k: p( L% {+ p; @0 H
於是我就購買一張玩下啦~
# B- n  u$ e6 j1 |發覺都吾錯架!!! 9 i! C0 [$ v/ c
用既台係CSL 我計一計一個都係136元又可以玩到CSL無限上網5 F# {9 W& h9 `- @
我已經購買左半年上網即係12張卡
$ Y  B2 ]) S/ J5 ^4 X) ]/ Z! h' lPS 上網係7.2M 3G
) A. T, O1 w  X+ L有興趣可以問下我^^
吓,平咩!
2 F3 m( R/ Z4 O/ D) m; \, `1 ]7 |" Y5 R6 z
係咪手機上網?5 O+ I# Z. n8 ^& h
有d台,好似兔仔台都係68.月費無限喎!1 {9 w* N+ G# w1 J" u' @% z: ?& x
你兩星期喎.
到底係7.2M定係無限?
7.2M速度+無限
手機用??成日轉號碼??
手機可以用,但只有186HKD面值吾化算
4 Q. B0 }* X# e, h/ [6 a& Z我會見意用來上網比較抵玩好多8 T  b' |7 X5 ^4 \& s
首先我會見意用一台有雙卡手機(支援3G)或者用流動WIFI插卡果D
3 e5 J' g: ]9 Q最煩就係兩星期換一次卡而己,用完即棄

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
唔平喎。3 G 咁都算平?我而家都係比 60 度 (唔記得幾多)
admin 發表於 15-12-2014 11:23
- ~* m1 I. n! N0 d唔平喎。3 G 咁都算平?我而家都係比 60 度 (唔記得幾多)
8 _6 f% `/ B6 r+ J
係貴,,,不過如果用平板單數據用而家D  3G$68-88 好似唔可用在平板
197825 發表於 15-12-2014 01:494 d0 s! X; [7 N, {2 C1 ?8 n" Y: ^
手機可以用,但只有186HKD面值吾化算( k6 P/ L7 F0 M
我會見意用來上網比較抵玩好多
# s" W, D8 O6 M; `首先我會見意用一台有雙卡手機(支援3G) ...
4 @( W' R8 S: }( M/ H2 c2 C
雙咭有冇4G 機?
dopod123 發表於 16-12-2014 00:22
% V7 P% D- {- U7 P1 o% W+ ]係貴,,,不過如果用平板單數據用而家D  3G$68-88 好似唔可用在平板

3 ^' }$ R% @8 @, v" B9 j$ F* u$ f0 f# N可以,我用緊。不過係之前的 plan,而家新 plan 唔知有無
dopod123 發表於 16-12-2014 00:22
! C" P. R6 f' I係貴,,,不過如果用平板單數據用而家D  3G$68-88 好似唔可用在平板
, _, c3 ^8 V4 \) g$ f' _
可以用平版~
admin 發表於 15-12-2014 11:23
- E, d: e9 Q% |  p, m9 n4 K& N唔平喎。3 G 咁都算平?我而家都係比 60 度 (唔記得幾多)

& D7 l( ~' U1 @, P可以  用88  3G 咪仲好
如果平板都可以用到
! P3 [  j" j4 y7 t# H咁又幾好喎
咁平? 依加仲有冇?