破產聯盟

查看: 5485|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

教大家每個月136HKD用無限上網

我果日係鴨記行行下見到D儲值卡~68元兩星期上網之後問下就發現到1 x8 b# K! k- M* B  C1 A  i
係無限上網的
  ?7 y( J1 @( T$ C) Y於是我就購買一張玩下啦~
) [& l$ I8 Z+ n" V8 T發覺都吾錯架!!!
5 k7 t- v8 }+ ^5 L* B' m用既台係CSL 我計一計一個都係136元又可以玩到CSL無限上網
. _6 j) T- y# L# u# j' ?# m我已經購買左半年上網即係12張卡
& W+ U* ~/ i" q7 ^& `$ Q) cPS 上網係7.2M 3G$ b7 L2 ?1 i% R1 J3 G7 M
有興趣可以問下我^^
吓,平咩!
- \% D' u0 j4 g; l4 a4 w0 B* {- U; [& w, k" F) d
係咪手機上網?3 E" j& J7 i9 C+ u; @/ v, g7 S. W) L7 t
有d台,好似兔仔台都係68.月費無限喎!
4 g" l1 M  b2 a8 @6 A( q你兩星期喎.
到底係7.2M定係無限?
7.2M速度+無限
手機用??成日轉號碼??
手機可以用,但只有186HKD面值吾化算7 M+ G) d) m8 l- W" a$ ?* [. g. P+ ?
我會見意用來上網比較抵玩好多
* F# P3 C; P: ^6 K3 t* x6 {首先我會見意用一台有雙卡手機(支援3G)或者用流動WIFI插卡果D 7 m, K4 U+ V2 d8 f! n/ L
最煩就係兩星期換一次卡而己,用完即棄

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
唔平喎。3 G 咁都算平?我而家都係比 60 度 (唔記得幾多)
admin 發表於 15-12-2014 11:23
( O/ L8 q, }- m) v. o唔平喎。3 G 咁都算平?我而家都係比 60 度 (唔記得幾多)
& U3 f7 c2 k  s8 o" Z; l4 @
係貴,,,不過如果用平板單數據用而家D  3G$68-88 好似唔可用在平板
197825 發表於 15-12-2014 01:49) T" Y9 z: V0 G) C1 b" [2 `
手機可以用,但只有186HKD面值吾化算' ?5 Q( L* X5 ]1 N
我會見意用來上網比較抵玩好多* D  x( r: p  ?; N( ^( g
首先我會見意用一台有雙卡手機(支援3G) ...

4 B0 o3 I! z6 I- ]雙咭有冇4G 機?
dopod123 發表於 16-12-2014 00:22: D+ y! F- y( B5 g& C% ~
係貴,,,不過如果用平板單數據用而家D  3G$68-88 好似唔可用在平板
$ [/ l5 `( ]: {2 A3 R" J
可以,我用緊。不過係之前的 plan,而家新 plan 唔知有無
dopod123 發表於 16-12-2014 00:22; ?; E, n: L/ o/ F) |  e9 i6 F
) q. n  b- D) r9 {9 F3 X/ G
可以用平版~
admin 發表於 15-12-2014 11:23$ f5 _. g, Y$ U4 x) s
唔平喎。3 G 咁都算平?我而家都係比 60 度 (唔記得幾多)
/ a4 y2 Z0 {3 Z  G  @
可以  用88  3G 咪仲好
如果平板都可以用到
$ o' @2 @% w, X" B& `. v+ {9 d咁又幾好喎
咁平? 依加仲有冇?