破產聯盟

查看: 6507|回復: 34

皇子仔與大佬英

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
wahtung 發表於 6-4-2015 16:31
7 p/ f  A5 R2 N0 s/ s8 D6 {& i+ ]* p大約700-800舊水左右

0 G) W0 c& N6 A$ i+ g嘩..............................
5 s) ~. W: [! K/ \同我差唔多......我唸我好易搵到人養......HOHO
回復 支持 1 反對 0

陳七 發表於 22-12-2015 21:44
( G8 \2 o9 ?6 p- N3 X東華家中的貓貓?

. ^7 X% b5 J" G7 y# Q係呀
回復 支持 1 反對 0

我估我估,有白色毛個隻係皇子仔,瞓係到眼超超個隻係大佬英。

評分

參與人數 1城市人氣 +40 城市金錢 +40 城市魁力 +40 城市權力 +10 收起 理由
wahtung + 40 + 40 + 40 + 10 答錯都加分啦

查看全部評分

Heihei 發表於 2-4-2015 07:31. Q$ y1 X* e4 A: Y/ p# r) g8 h
我估我估,有白色毛個隻係皇子仔,瞓係到眼超超個隻係大佬英。

- f8 `0 Z/ e  z: `) V7 R8 y0 ^9 i' P% u調轉咗

) \% H2 U4 `9 X: L/ \

本帖子中包含更多資源

x
wahtung 發表於 2-4-2015 22:14
6 i; E+ n" [, @1 T調轉咗
8 i" D4 |( I9 A4 a
Ohhhhhh
6 C4 j( E5 D0 f
我又再估,呢個係計時貓糧兜,無得錯對啦卦
佢地會唔會爭食?

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +5 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 5 低加分

查看全部評分

兩兄弟幾 friend 咁 wor

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +10 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 10 講得好!

查看全部評分

smallcat 發表於 3-4-2015 00:06
2 k' q( ^; G) _& q) J/ e9 m5 x兩兄弟幾 friend 咁 wor

$ z) V! B' B# |% Q, b, Q$ E' A) A+ ]) o" \; q

本帖子中包含更多資源

x
# w6 K1 t' c/ Q9 U# E3 r0 U* a. [; l4 Y
可唔可以透露下皇子仔同大佬英一個月大概要洗幾錢?
Heihei 發表於 5-4-2015 23:37
# s. F" s* s' [6 e% f5 P1 o可唔可以透露下皇子仔同大佬英一個月大概要洗幾錢?
% ^' V# A, @( p9 X6 L" v
大約700-800舊水左右
Heihei 發表於 6-4-2015 22:56. `# A- L* z' H. K
嘩..............................
" H2 t+ {, `4 A同我差唔多......我唸我好易搵到人養......HOHO
3 n* P7 a5 w7 I# ~: |+ ^3 V
( H7 z: x% h- m  h, o

本帖子中包含更多資源

x
7 R- J7 Y7 a; E7 ]  Q; t. k

本帖子中包含更多資源

x
重以為樓主講我。' ^% }# ?! T/ V: p

9 d0 k: s0 {+ `8 I因為我外號是玊臉皇子大隻鷹!
admin 發表於 17-4-2015 23:15# o' v8 J* i- ]5 t8 K( b
重以為樓主講我。
: o9 H0 q% `7 A8 j5 w' Z
' w- C% i: {5 n2 x2 v: G3 A因為我外號是玊臉皇子大隻鷹!
% o$ W6 e4 a1 T( p0 Z1 ~6 P5 a
哦,好重江湖味喎

2 P' c. O4 z- Z) t3 K8 ~0 N

( N0 E% k( t$ v1 d2 @- B

本帖子中包含更多資源

x

7 }  m4 c) C, c. `

本帖子中包含更多資源

x