破產聯盟

啱啱交完第二年報表

啱啱交完第二年報表..咁就過左一半時間
基本上入學後都無咩煩惱
煩就煩在李周郁d就搵我見
嚟緊應該又要見佢 啱啱交完報表走左無半個鐘就問我郵寄地址係邊
我想問年報係咪申報下一年的開支?因我8月做要交第一次年報。想請問李周見你,會唔會叫你將所有水電煤單及租金收據交比佢地做證明?見面其實有咩講?我到現時都未傾我生活費,昨日打去x聯問,佢話預月尾會寄封信俾我,唔知係咪表示信件會寫明生活費批多少?但我聽D Ching講,生活費係要簽名確定。
年報係申報過去一年開支
今年第二年 我都無交過單據 佢都無問我拎過
除左傾生活費個陣 要入息證明之類
生活費一定會見面傾 你都係李周外判?
我係永x,就快要交第一年年報,但其實未傾生活費,上星期打去問,佢話等收信,我都唔明咩意思?
我係永x,就快要交第一年年報,但其實未傾生活費,上星期打去問,佢話等收信,我都唔明咩意思?
Appleapple 發表於 26-7-2018 18:45
我係永x,就快要交第一年年報,但其實未傾生活費,上星期打去問,佢話等收信,我都唔明咩意思? ...

師兄你交第一年年表順利嗎?
Appleapple 發表於 19-7-2018 08:41
我想問年報係咪申報下一年的開支?因我8月做要交第一次年報。想請問李周見你,會唔會叫你將所有水電煤單及 ...

生話費係由你同律師傾的
Appleapple 發表於 26-7-2018 18:45
我係永x,就快要交第一年年報,但其實未傾生活費,上星期打去問,佢話等收信,我都唔明咩意思? ...

第一年報表都交左,點會未傾生活費?佢之前無叫你供款?你自己小心如果一直沒供款,你報表一定要將支出寫大過收入,重有,佢好多支出都有限制的,唔係你話寫幾多就幾多