破產聯盟

想入學,求過來人意見

因為自己衰爛賭,已經借無可借,輸到1蚊都無,TU 跌到I,而家我個情況係咁:

月入19500,欠債如下

Wexxxx   $3000  (48期,仲有45期)
小眾   $3600  (36期,仲有33期)
痕身   $3100  (12期,仲有3期)
痕身   $4400  (24期,仲有6期)
------------------------------------------------------------------

卡數4萬   (8月15到期)
卡數3萬   (8月30到期)
-----------------------------------------------------------------

另外差屋企人32萬

我驚入學後生活費唔會批得多,我今年26,未婚,父母有工作,同住公屋

不過如果申破我應該會搬出去同女朋友租屋住,因為屋企人應該會趕我走,我都無面目再面對屋企人

另外今個月轉左份基金(10萬蚊) 比細佬名,
因為輸到無錢,私下原價賣左比佢
[更正]Wexxxx   $3000  (48期,仲有44期)  小眾   $3600  (36期,仲有32期)  痕身   $3100  (12期,仲有1期)  痕身   $4400  (24期,仲有5期)
生活費頂多8000,最多10000,  基金個10萬肯定要你細佬嘔返出黎
如果我同女友出去租屋$9000,應該可以計生活費?
租屋要打厘印
打里印有咩要注意? thx 師兄
卡數個期咁長?
7月31號果期已找