破產聯盟

查看: 5247|回復: 15

解破后第9年正式.....

上2周至去环联申请credit report 睇下顺便删埋之前所有record, 终于正正式式啦, 呢9年里过得还可以, 6年前结左婚有个好老婆. 有自巳部改装车开, 中,港都有地方住.其实老破都无乜, 只要适应好快就4年, 过下又9年啦好似我今, 希望还在老破期内各位吾好灰心, 时间好快过架

評分

參與人數 1城市人氣 +20 城市金錢 +20 城市魁力 +20 城市權力 +10 收起 理由
wahtung + 20 + 20 + 20 + 10 講得好!

查看全部評分

恭喜!恭喜徹底洗底!
我09年破,但完結時沒有去申請解破令,依家去环联申请credit report 睇下顺便删埋之前所有record,得唔得?還是他會自動消除?
bagasam1 發表於 27-5-2020 15:10
我09年破,但完結時沒有去申請解破令,依家去环联申请credit report 睇下顺便删埋之前所有record,得唔得?還是 ...

一定要將解破令send上環聯才可以消除,否則佢會當你一直破緊產
其實由你解破當日取解除令去環聯更新記錄是最好的做法
我仲有二年到九年
我吾洗等九年都申請到銀行信用卡
恭喜哂c hing
Thx, 岩岩上網睇左信貸報告,評分糸E, 仲有小小往事没清得哂,我睇過埋2021年就清哂