破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

我想問下我現時情況做唔做到破產或者avi

本人月入 19000
好無助,唔知點算好了。各位師兄師姐幫幫我
  我兩年前,前前後後同邦民財務借了,10萬蚊,直到上個月邦民打來話可以幫我借多10萬蚊,一共20萬,我賭錢輸曬,6月頭大眾財務打電話俾我,話我可以借5萬 我借左出來又輸曬D錢,我想問下我現時情況做唔做到破產或者avi   
欠债明细。邦民200000。 6700x60期  已还1期
                 大众财务50000    3000x24期。已还1期
                中银信用卡17000 1000x18期。 已还1期
                 东亚银行20000。1000x24期。   已还18期

大陸有老婆子女要供養,香港也有兩老人家要供養,實在周轉困難,希望各位師兄師姐睇下我現在有無路可行。
發帖發錯左,點可以修改或者刪除帖文
你D數太新 做唔到IVA(一般要還左6-12個月先得) 破產有機會被控詐騙
lmk292000 發表於 13-7-2019 10:31
你D數太新 做唔到IVA(一般要還左6-12個月先得) 破產有機會被控詐騙

唔该晒师兄提供意见
下次跟我去賭
我單身仲搵得多過你,你仲成堆人要養,快破吧