破產聯盟

查看: 14932|回復: 87

信用卡 火都黎

2014年解破到2017,去申請開兄弟卡,用左2年,期間加佐幾次信用額,到現在已有7萬,呢排想去正規銀行試下申請一張,就去中*銀行,申請竟然“批左”,十分開心,但係居然我未收到卡,佢就已經幫我取消左,我真系DLLM,班仆街唔知食屎定飲尿,火都黎....

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
各位師兄,這些情況個個唔同, 之前解破 有糧單 有高額現金證明 申請中銀信用卡都唔批 試過大部分銀聯都唔批 有時候真係好極端 當然我之前無欠佢地公司錢
回復 支持 1 反對 0

有冇打去問咩原因取消呢?
已經十年 發表於 24-7-2019 23:56
有冇打去問咩原因取消呢?

已經打左,未复我原因,話這2天复我
我13年解破 16年尾開始用兄弟卡 簽賬額加到6萬  同你一樣想申請返大行既卡 因為用兄弟卡好怕朋友問點解會申請財仔卡  22/7 交form 申請星x卡 星期四收到email批左 今朝已經收到卡 快得誇張
咁搞笑 批完又取消返
算啦 唔好咁嬲啦師兄 申請第間銀行
abc123 發表於 27-7-2019 13:42
我13年解破 16年尾開始用兄弟卡 簽賬額加到6萬  同你一樣想申請返大行既卡 因為用兄弟卡好怕朋友問點解會申 ...

星x好野黎,佢係第一間批比我,好感激,所以唔會cut
安信 n系你提出加額定系他 第一次家額系幾時
我用網上理財個 app上網申請張匯財金卡(最低門檻果張)即時短訊批咗,三至五個工作天寄來,但到而家仲未收到,我相信凍過水,已打定輸數,都係申請安信算啦!
dickymoy 發表於 18-1-2020 14:02
我用網上理財個 app上網申請張匯財金卡(最低門檻果張)即時短訊批咗,三至五個工作天寄來,但到而家仲未收 ...

昨晚寄咗黎,原來大貓冇玩我!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我申請中信都批左比我
信銀國際信用卡:閣下的信銀國際信用卡申請已獲批核,有關信用卡的相關條款、細則及服務指南已經電郵發出。信用卡亦將於數日內備妥。請於收妥新卡後盡快致電客戶服務熱線22801288確認新卡以體驗信銀國際信用卡的精彩簽賬禮遇!查詢/取消22801288
我用高額申請AX運通卡批白金 國泰卡 總信用額十八萬 但中銀點都唔批卡比我 連存放五十萬開高端帳戶也試過 就係唔成功
破前有欠中銀?
破產前係無欠中銀,相信原因係畢業後壞帳記錄都要保存多五年,而銀行見到有壞帳記錄咪唔比,始終係商業決定
我破產七年都申請到銀行信用卡
nevergiveup 發表於 31-7-2019 19:31
星x好野黎,佢係第一間批比我,好感激,所以唔會cut

我都係咁諗,
之前申請中X信用卡等左6個星期, 結果話唔批.
跟住膽粗粗試下星X, 點知即批,3萬幾信用額, 好感激.
我二個月内申請AE,中信,及welend贷款批哂,之後申請星展吾批
我未夠九年都申請到銀行信用卡
正在申請狮子卡,因破前有差佢地錢,上個月睇報告已经無左獅子欠数,已经解破七年,睇下有無機會批